Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 20 de febrer

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Horaris del Bibliobús Montnegre 2019

18 de gener de 2019

El Bibliobús Montnegre és una biblioteca itinerant que apropa la cultura, la informació i el lleure a Sant Cebrià a mode de biblioteca un mínim de dos cops cada mes, a excepció de l’agost, únic mes en que només ve una vegada.   L'objectiu principal d'aquest servei és fomentar l'equitat en la població, proporcionant servei bibliotecari a nuclis urbans que no disposen d'un equipament de biblioteca pública.

Actuació de David Sas a la Cafeteria del Casal d’avis

15 de gener de 2019

La cafeteria del Casal d'avis comença l'any amb una divertida activitat. Es tracta de l'actuació del monologuista David Sas, un lleidatà resident a Barcelona que fa vuit anys que es dedica l'humor, amb més de 1000 actuacions al darrere. Serà a la Cafeteria del Casal de Sant Cebrià de Vallalta , aquest divendres 18 de gener a les 18 hores.

Èxit d’assistència a la projecció del documental OCTUBRE

15 de gener de 2019

Aquest passat dissabte es va projectar el documental OCTUBRE al poliesportiu de Sant Cebrià de Vallalta. Un acte que va organitzar el CESC i al que van assistir aproximadament unes 130 persones, comptant amb la presència de l'alcaldessa Sònia Scafa, així com amb diversos veïns de Calella i de Sant Pol.

Nova campanya de donació de sang a Sant Cebrià

11 de gener de 2019

Cada dia es necessiten a Catalunya unes 1.000 donacions de sang. Tot i els avenços científics, la sang no es pot fabricar, per això la donació continua sent l’única manera per cobrir les necessitats dels malalts. Com que les necessitats són constants, també ho han de ser les donacions, ja que la sang no es pot emmagatzemar durant molts dies perquè caduca.

Nous cursos de Ioga i de Meditció a Sant Pol i a Sant Cebrià

11 de gener de 2019

Nirvana: Meditació i Ioga Nidra. Aquesta és la nova proposta d’Ezequiel Saad i d’Elisabeth Werlen, des de Dones de la Vallalta. Una meditació que, a l’abast de tots, es pot fer amb posició asseguda a terra o al damunt d’una cadira i que busca la relaxació mitjançant el Ioga Nidra, per calmar la ment.

El Punt Jove de Sant Cebrià estrena l’exposició Reptes

11 de gener de 2019

El Punt Jove va estrenar ahir l’exposició Reptes. Una iniciativa que sorgeix en el marc del Servei de Mobilitat Internacional Jove i que vol mostrar les experiències viscudes per joves del Maresme durant les seves estades de mobilitat internacional. Serveis de voluntariat europeu, camps de treballs, feines d’au pairs, pràctiques o feina a l’estranger són alguns dels exemples que s’hi podran trobar a l’exposició.

Consells per actuar en cas d'onada de fred

11 de gener de 2019

Segons informa el Servei Metereològic de Catalunya, aquesta propera nit es preveuen temperatures mínimes extremes a pràcticament tota Catalunya. En aquest context, deixem alguns consells sobre com actuar en cas d'onada de fred: Cal que us mantingueu informats de les previsions del temps i de les instruccions que donin les autoritats.

Strawberry Fields crea una coral infantil

9 de gener de 2019

La Coral municipal Strawberry Fields obre una nova línia de cant coral per als més petits. A petició de diversos pares i mares de Sant Cebrià, aquest grup coral, que ja fa alguns anys que està en marxa a la vila, ha decidit crear una coral infantil per a tots els nens i nenes que s'hi vulguin engrescar. Tots els interessats s'hauran de posar en contacte amb la Lourdes, a través del número de telèfon 676 362 476.

Sant Cebrià celebra una Cavalcada de Reis solidària i inclusiva

8 de gener de 2019

Més d'una cinquantena de voluntaris van participar en la Cavalcada de Reis de Sant Cebrià, donant vida a tots els personatges que hi intervenien, així com en tasques d'organització, de preparació i d'attrezzo.

Projecció del documental OCTUBRE a la Sala Polivalent

7 de gener de 2019

Aquest dissabte la Sala Polivalent de Sant Cebrià de Vallalta es convertirà en l'escenari per a la projecció d'OCTUBRE, un documental on Calella, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta i Pineda són alguns dels principals protagonistes i que explica el que va passar el dia 1 d'Octubre de 2017 i els dies següents a Catalunya.

Registres del 21 al 30 de 1717
« Pàgina 3 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ... | 172 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219