Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 24 de maig

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

En què consisteix la nova recollida selectiva i localitzacions al municipi

24 d'abril de 2018

El municipi de Sant Cebrià de Vallalta comença el nou sistema de recollida selectiva a partir del dia 7 de maig de 2018. El perquè d'aquest canvi és clar; l'actual model de recollida de residus a Sant Cebrià de Vallalta ha demostrat ser insostenible, tant en l'àmbit econòmic com mediambiental. De tots els residus que es recullen només el 25% són brossa selectiva.

Visita de l'Oficina Mòbil del Consumidor

24 d'abril de 2018

L’Ajuntament i la Diputació de Barcelona organitzen visites periòdiques de l’Oficina Mòbil del Consumidor per atendre les consultes dels veïns sobre temes de consum.  La propera visita serà aquest dijous 26 d'abril de les dotze a la una del migdia a l’aparcament de Can Martri.

Revisions gratuïtes del Glaucoma a Sant Cebrià

24 d'abril de 2018

Un equip oftalmològic de la Fundació Barraquer es va desplaçar el passat divendres al nostre municipi per realitzar visites oftalmològiques gratuïtes de la pressió de l'ull de tots els que s'hi van acostar. L'objectiu sorgeix d'una campanya per sensibilitzar les persones vers el Glaucoma, una malaltia crònica que constitueix una de les causes més freqüents de ceguera del món occidental.

El cavaller Sant Jordi visita sant Cebrià

24 d'abril de 2018

La Diada de Sant Jordi va transcórrer d'una manera molt especial a Sant Cebrià, especialment per a la canalla, que va poder compartir amb un Sant Jordi de carn i ossos els dibuixos que havien pintat a l'escola i que després van poder penjar a la seva llança.

El Consell Comarcal ofereix subvencions per incentivar la contractació de joves

23 d'abril de 2018

El Consell Comarcal engega  FEM OCUPACIÓ PER A JOVES, un programa que ofereix a les empreses una subvenció de 707.60€ al mes per a la contractació de joves en situació d'atur d’entre 18 i 29 anys, durant un període mínim de 6 mesos.  L'Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Maresme s’encarrega del reclutament i la preselecció de les candidatures i l'empresa fa la selecció final.

SanTCDAns celebra per primer cop el Dia Internacional de la Dansa a Sant Cebrià

23 d'abril de 2018

Amb motiu del Dia Internacional de la Dansa, que se celebra aquesta setmana, totes les poblacions exhibiran espectacles i accions relacionades amb la dansa.En aquest marc, SanTCDans, de l’entitat MOVE-IT, oferirà demà un espectacle de Dansa per commemorar aquesta diada a la Sala Polivalent de Sant Cebrià de Vallalta.

Torna a l’escola bressol el taller “Les cartes de la maternitat”

23 d'abril de 2018

Des de l’AMPA de l’escola bressol El Rial i en coordinació amb la mateixa, aquesta primavera s’oferirà la segona part del taller “Les cartes de la maternitat”, un taller per a mares i pares,  a càrrec de la Mariana Trichinni, col·laboradora del centre i experta en acompanyament a la criança.

Fira de La Maduixa Sant Cebrià de Vallalta 2018

22 d'abril de 2018

Dissabte 28 d’abril de 2018 21.00h  a 22.00h Festival Essencials actuació de “Jordi Lanuza”.                           Lloc: Sala Polivalent  Diumenge 29 d'abril de 2018 Lloc: Recinte firal principal a la ZONA ESPORTIVA Horari de la Fira: de 10h a 19h 10.00h a 13.00h Spiker i música ambiental a càrrec d’Urban Events. 10.00h a 10.

Ràdio Sant Cebrià, guardonada per la cobertura informativa de l’1O

19 d'abril de 2018

Ràdio Sant Cebrià ha estat una de les emissores guardonades amb el Premi Ràdio Associació a l'Excel·lència. Una distinció que aquest any s'ha centrat a reconèixer la tasca informativa que diverses emissores locals de tot el territori van realitzar, a través de La Xarxa de Comunicació Local, donant cobertura informativa durant tota la jornada dels fets del passat 1 d'Octubre.

El C.P.A. Sant Cebrià estrena aquest dissabte “Galàxia”, la setena edició del seu festival de patinatge artístic

19 d'abril de 2018

El Club de Patinatge Artístic Sant Cebrià celebrarà aquest dissabte, 21 d'Abril, la setena edició del seu festival de patinatge anual, on els cinquanta nens i nenes que formen part d'aquest club exhibiran els diferents balls que tenen preparats. La temàtica triada per l'edició d'enguany és "La Galàxia" i des d'aquesta s'articularan les diferents actuacions, on es podran trobar extraterrestres, planetes, Star Was o robots, d'entre altres.

Registres del 31 al 40 de 1502
« Pàgina 4 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 151 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219