Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 26 de juny

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Noves modalitats per comunicar el canvi de vehicle a la DGT

29 d'abril de 2019

Des de la DGT s’han incorporat dues noves modalitats  per comunicar el canvi de domicili del vehicle: Per via telefònica mitjançant el 060  D’acord amb la informació facilitada per la Prefectura Provincial de Trànsit i pel propi servei del 060, cal tenir en compte el següent:   Qui pot sol·licitar el canvi de domicili per aquesta via? Únicament els titulars de vehicles que siguin persones físiques, ...

Tot a punt per la vintena edició de la Fira de la Maduixa

26 d'abril de 2019

Sant Cebrià està a punt per a la vintena edició de la Fira de la Maduixa, un dels esdeveniments més destacats que se celebren a la nostra vila. Serà el pròxim dia 28 d’abril, a la zona esportiva, lloc on se situarà el recinte firal principal de 10 a 20 h. A més, com de costum, al llarg del tot el dia tindran lloc un munt d’activitats que estan adreçades a diferents tipus de públics.  A la fira s’hi podran trobar parades de venda de maduixa local per part dels productors del poble.

Portes Obertes de l'escola bressol El Rial

26 d'abril de 2019

Demà 27 d’abril de 2019  tindrà lloc la jornada de portes obertes de l’escola bressol El Rial. Durant les portes obertes, l’escola bressol municipal donarà a conèixer el seu projecte educatiu, basat en una escola conscient, respectuosa i activa.  Serà a les 10.30 h a l’escola bressol El Rial al Passeig de la República, 2.

I Cursa Maresme en marxa contra el càncer a Canet de Mar

26 d'abril de 2019

El Punt Comarcal del Maresme de l’AECC-Catalunya contra el Càncer organitza la I Cursa Maresme en marxa contra el càncer. Serà el pròxim diumenge 5 de maig a Canet de Mar, amb el Passeig Marítim com a punt de sortida a les 10 h del matí.  L’activitat consistirà en una cursa amb una única distància de cinc quilòmetres adaptada a tots els públics, que també es podrà fer a peu.

Demà s'obre el termini per optar a les places de titular i substitut per al Jutjat de Pau de Sant Cebrià

24 d'abril de 2019

Demà, dia 25 d'abril de 2019, s'obrirà el termini per presentar les sol·licituds per les places de titular i substitut de jutge o jutgessa de Pau de Sant Cebrià de Vallalta. Els requisits per poder optar a les places són ser major d'edat, tenir la nacionalitat espanyola i no estar incurs en cap de les causes d'incapacitat previstes a l'article 303 de la Llei Orgànica del Poder Judicial.

Oberta la convocatòria d’ajudes al lloguer MIFO 2019

23 d'abril de 2019

Des del passat dia 16 d’abril, ja està oberta la convocatòria de Subvencions pel pagament del Lloguer 2019 MIFO. Unes ajudes que tenen com a objectiu ajudar les unitats de convivència que tinguin ingressos limitats, i per les quals el cost de l'habitatge pot representar un risc d'exclusió social. Les ajudes, que en alguns casos arriben fins a 2.400 € anuals, estan destinades a tots aquells que compleixin els requisits, que es poden consultar aquí.

Text d’Ezequiel Saad amb motiu de la Diada de Sant Jordi

23 d'abril de 2019

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, des de l'Ajuntament de Sant Cebrià volem compartir un text de l'autor veí de Sant Cebrià Ezequiel Saad Tobis que se centra en dues icones indiscutibles del nostre municipi: l'oreneta i la maduixa.

Poesia de Rafael Caro amb motiu de Sant Jordi

23 d'abril de 2019

Aprofitant la setmana de Sant Jordi, des de l’Ajuntament de Sant Cebrià ens fem ressò de la poesia del veí de Sant Cebrià Rafael Caro, que ha escrit una tríada de tres poemes dedicada a la seva visió dels tres personatges principals de la llegenda de Sant Jordi: el cavaller, la princesa i el drac.  Us els deixem a continuació: 1.Dragón Negro |Tríada de San Jorge Furioso justiciero, doble dragón negro. lanzas por tus fauces gas, humo y fuego.

El servei d’autobús funcionarà amb horari no lectiu durant aquesta setmana

15 d'abril de 2019

Durant aquesta setmana i fins dimarts que ve, dia 23 d’abril, el servei de bus urbà i interurbà funcionarà amb horari “no lectiu”, ja que les escoles i instituts romanen tancats.  A l’apartat de la dreta podreu consultar els horaris de les línies d’autobús 627, 628 i 629

L'artista neerlandesa Nel Boya-de-Groot regala un quadre a Sant Cebrià de Vallalta

12 d'abril de 2019

"El Maresme, més que mar" és el nom de l'exposició de la pintora Nel Boya- de-Groot que recull una trentena de quadres que representen 30 municipis de la nostra comarca. Partint d'un estil molt personal, en el que predomina el color i un traç lliure, aquesta pintora neerlandesa, que viu a Canet de Mar, ha volgut plasmar la diversitat del paisatge maresmenc amb una mirada molt personal.

Registres del 41 al 50 de 1811
« Pàgina 5 »  [ ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 182 ]



RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219