Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
diumenge, 23 de setembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Arriba la setena edició de la Marxa Nocturna de Sant Cebrià

9 de juliol de 2018

La Marxa Nocturna de Sant Cebrià arriba enguany a la 7a edició convertida en un dels esdeveniments esportius de tradició municipal. L'edició d'aquest any torna a celebrar-se a l'estiu i tindrà lloc dissabte dia 28 de juliol, on el pavelló municipal esdevindrà un cop més el punt de trobada. Amb una voluntat d'aglutinar diferents tipus de públic, aquesta edició aporta una novetat respecte a les anteriors i és que es dividirà en dos recorreguts.

Es prorroga el termini de de licitació del Casal de la Gent Gran

9 de juliol de 2018

Durant el període del 3 al 6 de juliol hi va haver una sèrie de problemes que afectaven a la presentació de proposicions telemàtiques mitjançant Sobre Digital 2.0., concretament a les ofertes inscrites amb NIF d'empresa. En aquest sentit i  segons es comunica des del Consorci AOC s’ha decidit prorrogar el termini de presentació de les ofertes per la licitació de Servei de bar, el consergeria, neteja i dinamització del Casal de la Gent Gran.

La Festa d’Estiu farcirà d’activitats el cap de setmana del 13, el 14 i el 15 de juliol

6 de juliol de 2018

La Festa d’Estiu aterrarà a Sant Cebrià la setmana que ve per portar-nos activitats durant tres dies seguits. Divendres 13, dissabte 14 i diumenge 15 de juliol Sant Cebrià es presenten farcits d’activitats que omplen l’agenda del cap de setmana per a totes les edats.  El tret de sortida el donarà la Festa Cubana que Sant Cebrià Actiu organitza a la zona esportiva el dia 13 a les 22 h de la nit.

Onada de calor a Catalunya entre dilluns 9 i dijous 12 de juliol

6 de juliol de 2018

El Servei Meteorològic de Catalunya informa de l’arribada d’una massa d’aire molt càlid que s’aproparà a Catalunya i que implicarà  que a partir del proper dissabte s’iniciï una progressiva pujada de la temperatura que s’allargarà fins a mitjans de la setmana que ve, arribant als seus màxims dimarts i dimecres. La predicció indica que es pugui arribar a valors de temperatura màxima d’entre 35 i 40 ºC a l’interior, localment per sobre, i d’entre 30 i 35 ºC al litoral.

Millorem entre tots el model de recollida selectiva i no maltractem l’espai públic amb actes incívics

5 de juliol de 2018

La imatge d'àrees de reciclatge brutes, plenes de bosses de brossa i de residus fora dels contenidors comença a ser una constant en el nostre municipi. Així ho demostra el cas de la zona de contenidors ubicada a l'aparcament de Can Martri i que aquest matí presentava un aspecte deplorable. Amb la majoria de contenidors pràcticament buits, una gran quantitat de bosses de rebuig i residus de diferent natura han aparegut escampats a terra, on fins i tot s'hi han pogut veure pneumàtics vells.

Demà finalitza el termini de licitació del Casal de la Gent Gran de Sant Cebrià de Vallalta

5 de juliol de 2018

Demà, dia 6 de juliol, finalitzarà el termini de licitació pel Casal al servei de les Persones Grans de l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, situat a l'Avinguda Maresme núm. 8 del municipi. En el servei d'aquest Casal Municipal de la Gent Gran s'inclouen la prestació del servei de bar per la Gent Gran, el servei de neteja i control d'accessos d'aquest, així com el servei de dinamització i promoció del lleure i la vida activa de la gent gran.

El Rial presenta el seu cas de menjador a la jornada “Menjar a l’escola: noves mirades i experiències”

2 de juliol de 2018

Sandra Ruiz, directora de l'Escola Bressol Municipal El Rial va ser convidada a exposar el cas del menjador de l'escola que dirigeix a la jornada organitzada per l'Agència Catalana de la Salut Pública "Menjar a l'escola: noves mirades i experiències", que va tenir lloc a la Fundació Alícia. A la jornada, que va tenir lloc dijous 28 de juliol, es van presentar diferents experiències innovadores en l'àmbit dels menjadors escolars amb projectes com "El menjador de St.

Sant Cebrià, a punt per la Festa d’Estiu

2 de juliol de 2018

Com ja és costum des de fa uns anys, Sant Cebrià celebra la Festa d’Estiu a mitjans de juliol. Per aquest motiu, aquests dies s’estan ultimant tots els detalls per poder dur a terme aquesta celebració estiuenca que tindrà lloc els dies 13, 14 i 15 de juliol. S’hi presentaran diverses activitats que, organitzades per l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, comptaran amb la col·laboració de Protecció Civil Sant Cebrià de Vallalta, Move it i Sant Cebrià Actiu.

Contenidors que parlen per un reciclatge millor

2 de juliol de 2018

La classe de segon del CEIP El Pi Gros ha realitzat un vídeo "stop motion", on diferents contenidors fets de plastilina i una deixalleria donen instruccions sobre el seu correcte ús. Els contenidors es presenten com objectes animats als quals diferents alumnes els posen nom i els donen veu, de manera que expliquen en primera persona quin és el tipus de rebuig que s'ha d'abocar a cadascun i quin dia de la setmana es buiden.

Espectacle de fi de curs de Dansa Sant Cebrià

29 de juny de 2018

Dansa Sant Cebrià ofereix un espectacle, com ja és habitual, per acomiadar el curs 2017-2018. Tindrà lloc el dia 15 de juliol al Poliesportiu municipal a les 18 h i amb una durada de dues hores té per objectiu fer un recorregut pels diferents nivells de l’escola, on els alumnes presentaran diverses coreografies.

Registres del 41 al 50 de 1589
« Pàgina 5 »  [ ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 159 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219