Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
divendres, 10 d'abril

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Sant Cebrià de Vallalta es declara Zona afectada greument per una emergència de protecció civil

31 de gener de 2020


temporal Gloria

El ple del mes de gener de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta celebrat aquest dijous a la nit, ha aprovat per unanimitat declarar el municipi “Zona afectada greument per una emergència de protecció civil” arran dels efectes del temporal Glòria. L’equip de govern ha valorat els danys ocasionats pel temporal al municipi amb un valor de 845.000 euros. Així ho va exposar l’alcalde, Albert Pla, al Consell d’Alcaldies que es va celebrar dimarts a la seu del Consell Comarcal.

L’Ajuntament acaba les obres d’asfalt al carrer Recés dels Pins

29 de gener de 2020


asfalt carrer Recés dels Pins

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ha acabat les obres d’asfalt puntual al carrer Recés dels Pins de la Urbanització Vistamar. Aquesta ha estat motivada per l’existència massiva de flonjalls, que suposava un perill per el trànsit rodat. Aquest són provocats per l’existència d’arrels d’arbres subterrànies que provoquen deformacions en l’asfalt. L’empresa adjudicatària ha realitzat les obres de sanejat, reblert i pavimentació. La inversió ha estat de 13.278€.

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta disposa del servei Xaloc per a la recerca de feina

27 de gener de 2020

Cada dijous de 10 a 14h. l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta té a la vostra disposició una persona tècnica de la Xarxa de Serveis Locals d’Ocupació que us pot assessorar en el procés de recerca de feina. La Xarxa Xaloc està impulsada per la Diputació de Barcelona i gestiona diàriament més de 1.000 ofertes de feina en aquest lloc web: https://xaloc.diba.cat/ .

CARNAVAL

26 de gener de 2020


1

Atenció!! S’acosta el Carnaval, aneu-vos preparant!!  

INFORMACIO IMPORTANT: Recomanacions als afectats pel temporal Glòria

25 de gener de 2020


Consells afectats temporal

Has patit danys materials pel temporal #Glòria? A l’hora de presentar #reclamacions, tingues en compte els consells de Agència Catalana del Consum explicats a l' enllaç. Generalitat de Catalunya  #santcebriàdevallalta

ACTUALITZACIÓ DE LES AFECTACIONS DEL TEMPORAL GLÒRIA a Sant Cebrià de Vallalta 10:00h

23 de gener de 2020

ACTUALITZACIÓ 10:00h Actualització de les afectacions del “temporal Glòria” a Sant Cebrià de Vallalta: L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, davant l’estat excepcional ocasionat pel “temporal Glòria”, informa que molts sectors del municipi han patit greus afectacions. En les darreres 48h. han caigut més de 180 litres per metre quadrat i el Meteomar ha comunicat que l’alerta per pluja està activa fins dijous dia 23 de gener.

El Punt Jove organitza una esquiada a Vallter2000

23 de gener de 2020


Esquiada Vallter2000

T’agrada esquiar? Doncs el Punt Jove de Sant Cebrià de Vallalta ha organitzat una sortida a Vallter 2000 el proper dissabte 29 de febrer. Els preus són de 38 euros fins els 14 anys i 44 euros a partir dels 15 anys. La sortida serà a les 6h des del Poliesportiu Municipal i la tornada es preveu cap a les 19.30h al mateix lloc. Les inscripcions es poden fer al Punt Jove fins el dia 7 de febrer. Les places són limitades i es necessita un mínim de 35 participants.

Agraïments

23 de gener de 2020


1

Des de l'equip de govern volem transmetre el més sincer agraïment per la tasca duta a terme aquests últims tres dies 20, 21 i 22 de gener respecte al temporal Glòria que ha sacsejat Sant Cebrià de Vallalta i altres municipis de Catalunya. Des de l'Ajuntament celebrem el compromís de servitud pública i responsabilitat, cap al nostre municipi de l'equip de la Brigada Municipal, Protecció Civil, Policia Local i ADF. Només podem sentir orgull de comptar amb aquest equip humà.

Bus Maresme Nord - Barcelona

23 de gener de 2020


1

La Generalitat implementa un nou servei de bus entre el Maresme Nord i Barcelona.      

Actualització de les afectacions del “temporal Glòria” a Sant Cebrià de Vallalta. 19h

22 de gener de 2020

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, davant l’estat excepcional ocasionat pel “temporal Glòria”, informa que molts sectors del municipi han patit greus afectacions. En les darreres 24h. han caigut més de 180 litres per metre quadrat i el Meteomar ha comunicat que l’alerta per pluja està activa fins dijous dia 23 de gener al matí amb avís d’una nova línia de tempesta entre les 21h d’avui dimecres fins les 6h de dijous.

Registres del 41 al 50 de 1797
« Pàgina 5 »  [ ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 180 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219