Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 23 de setembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal de TwitterVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Talls a la carretera BV5128 per neteja viària

10 de juliol de 2017

Us informem que  hi ha talls puntuals a la carretera BV5128 per neteja viària. El carril alternatiu és el Carrer Centre.

Interrupció del subministrament elèctric el dia 11 de juliol a Vistamar

10 de juliol de 2017

Informem als veïns de Vistamar: El proper dimarts dia 11 de juliol hi haurà una interrupció del subministrament elèctric, des de les 9 fins a les 12.30. Adjuntem document PDF amb notificicació oficial on es poden llegir exactament els carrers que es veuran afectats.

Es posa en marxa la neteja de zones verdes i parcel·les de titularitat municipal

10 de juliol de 2017

Us comuniquem que avui, dia 10 de juliol al matí, s’ha iniciat la neteja de les zones verdes i parcel·les de titularitat municipal. Els treballs de neteja s’han posat en marxa i han començat per la Urbanització de Vistamar i continuaran per les altres urbanitzacions dels municipi. L’ empresa encarregada de la neteja estarà en funcionament durant tota aquesta setmana, de dilluns a divendres de 8’00 a 16’00 hores.

Totes les urbanitzacions de Sant Cebrià ja disposen de zones d’espais de trobada habilitats

6 de juliol de 2017

L’Ajuntament deSant Cebrià de Vallalta ha invertit en millores a les zones d’equipaments de les urbanitzacions Vistamar i Castellar d’Índies i ha habilitat un nou espai de trobada a Can Palau, la única urbanització que no en tenia.  Feia temps que els veïns de Vistamar demanaven el tancament de la Zona Esportiva Vistamar, així com  la col·locació d’una marquesina per tal de poder proveir d’ombra la zona.

Els refugiats de la Guerra Civil a la nova exposició virtual de la Xarxa d’Arxius Municipals

6 de juliol de 2017

En el marc del Dia Internacional dels Arxius, la Xarxa d'Arxius Municipals de la Diputació de Barcelona proposa la mostra virtual “1936-1939: Uns altres refugiats", en què es visualitzen 144 documents procedents de 41 arxius d'ajuntaments de municipis menors de 10.000 habitants, gestionats pels arxivers itinerants d'aquesta corporació.

Es posa en marxa el pla contra incendis

4 de juliol de 2017


Plànol d'evacuació Can Palau

Arribada la temporada d’estiu es posa en marxa el pla de protecció per a incendis. Per part de la Generalitat s’ha elaborat una guia amb un seguit de consells i indicacions per millorar la seguretat dels habitatges.  No llençar cendres calentes,  no cremar restes vegetals, andròmines o vigilar amb les barbacoes són alguns dels consells que es donen a nivell de precaució bàsica.

La Trobada de Puntaires arriba a l'onzena edició

19 de maig de 2017


Imatge de la Trobada de Puntaires de l'any passat

L’aparcament de Can Martri acollirà el diumenge 28 de maig l'onzena Trobada de Puntaires de Sant Cebrià.

L'Escola Bressol El Rial celebra els deu anys amb una festa el dissabte 3 de juny

17 de maig de 2017


El Rial compleix deu anys

El Rial fa deu anys i ho celebra amb una gran festa el dissabte 3 de juny oberta a tothom. Una comissió formada per educadores i mares i pares d’alumnes i exalumnes ha estat l’encarregada d’organitzar aquesta emotiva jornada que inclourà un espectacle de dansa i teatre barrejant el món real amb el fantàstic per mitjà dels contes que repassarà el procés d’aprenentatge dels 0 a 3 anys.

Dones de la Vallalta organitza una xerrada sobre prevenció de càncer de mama

16 de maig de 2017


Maribel Nieto farà la xerrada de dissabte

L'exdirectora del programa de cribatge de càncer de mama a Mataró i al Maresme, Maribel Nieto, realitzarà una xerrada sobre prevenció de càncer de mama aquest dissabte a la Sala Polivalent de Sant Pol a dos quarts de set de la tarda. Membre de l'Associació Maresme Oncològic, Nieto és una de les veus més reconegudes en aquest àmbit i de fet, el 2015, va ser escollida Mataronina de l'Any per la seva incessant tasca en aquest àmbit.

L’Ajuntament millorarà la mobilitat pel pas de l’Ironman per Sant Cebrià

11 de maig de 2017


Sant Cebrià tornarà a acollir aquesta prestigiosa prova esportiva

L’Ironman tornarà a passar per Sant Cebrià el diumenge 21 de maig i el trànsit rodat es veurà afectat des de les set del matí fins a dos quarts d’una del migdia. Amb l’objectiu de millorar la mobilitat dels habitants del poble s’habilitarà un carril exclusiu per vehicles i un carril per els participants de la prova. El carril per als vehicles anirà des de la cruïlla del carrer Sant Damià amb el carrer centre fins a la benzinera de Sant Pol.

Registres del 41 al 50 de 1275
« Pàgina 5 »  [ ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 128 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219