Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 18 de setembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Curs gratuït d’Atenció Sociosanitària per a persones dependents en institucions socials

29 de maig de 2019

Arrenca un nou curs subvencionat al 100% d’Atenció sociosanitària per a persones dependents en institucions socials. Es tracta d’una formació oficial, dirigida a persones que es trobin en situació d’atur, que dóna accés a feines de cuidador/a de persones dependents en institucions, gericultur/a o persona a càrrec de minusvàlids físics, psíquics i sensorials.

Les obres de la zona lúdic esportiva es posaran en marxa al juny

29 de maig de 2019

El passat 23 de maig es va formalitzar el contracte per posar en marxa les obres del complex lúdic esportiu a Sant Cebrià. L'empresa adjudicatària, Construccions Ortuño S.L, serà l'encarregada de donar forma al projecte municipal per un import de 310.743,80 €, més 65.256,20 € d'IVA. Els treballs de construcció i adequació arrencaran durant el pròxim mes de juny i es preveu que tinguin una durada aproximada de vuitanta dies laborables.

ERC es posiciona en primer lloc a Sant Cebrià

27 de maig de 2019

ERC es va posicionar ahir com a primera força a Sant Cebrià de Vallalta amb 458 vots (28,22%) i 4 regidors. Els segueixen Junts x Sant Cebrià i AVSC amb dos escons cadascun. Per la seva banda, CUP-AMUNT, Sant Cebrià Suma i el PSC entren al consistori amb un regidor i Tots x Sant Cebrià quedarà fora del consistori en aquest nou mandat.

Nou servei i contractació de manteniment dels espais verds públics i l'arbrat diari

27 de maig de 2019

La prestació del servei de manteniment dels espais verds públics i de l'arbrat viari s'ha posat en marxa sota la gestió de LACYCLA Garden Services. Fins ara, el manteniment dels espais verds municipals es duia a terme des de l'Àrea de jardineria municipal amb l'ajuda de contractacions que es feien a través de plans d'ocupació i cada any s'havia de fer una nova licitació per trobar una empresa que s'encarregués de les zones verdes.

“Poetes i el Mar” a Sant Pol aquest dijous

27 de maig de 2019

Aquest dijous, dia 30 de maig, tindrà lloc la xerrada i el recital de poemes “Poetes i el Mar”. Un acte que se celebrarà a Sant Pol des d’Òmnium Cultural, en el marc de la 5a Festa del Mar, i en el qual intervindrà Marta Colell, llicenciada en Filologia Romànica i secretària del Centre d’Estudis Sant Cebrià.  L’esdeveniment ser celebrarà a l’Antic Cafè El Centre, al carrer Consolat de Mar, 26, de Sant Pol de Mar, a les 19.

Torna la popular Trobada de puntaires a Sant Cebrià

23 de maig de 2019

L'aparcament de Can Martri tornarà a esdevenir diumenge dia 2 de juny l'escenari de la Trobada de Puntaires de Sant Cebrià de Vallalta. Un esdeveniment que, organitzat per l'Associació de Puntaires de Sant Cebrià de Vallalta amb el suport de l'Ajuntament, arriba enguany a la seva tretzena edició.

El bibliobús Montnegre porta ‘Triacontes’ a Sant Cebrià

23 de maig de 2019

La companyia De Parranda porta el seu espectacle 'Triacontes' a Sant Cebrià de Vallalta de la mà del Bibliobús. Una activitat consisteix a fer girar una ruleta que aporta emoció a l’hora de triar el conte que s’explicarà durant l’activitat. La ruleta consta de vuit compartiments amb un color i una història cadascun. El que toqui serà aquell que s’explicarà.  El lloc d’aquest espectacle infantil serà la Plaça Onze de setembre a Sant Cebrià de Vallalta, dijous dia 30 de maig a les 10.

Benvinguts a Pagès Maresme, un cap de setmana per endinsar-se en el món rural i agrícola de la comarca

21 de maig de 2019

Més de 25 explotacions, restaurants, allotjaments i activitats vinculades al món de la pagesia participaran enguany a “Benvinguts a Pagès”. Una iniciativa del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, en col·laboració amb Turisme de Catalunya, que vol donar visibilitat a l’activitat rural i agrícola de Catalunya.

Tancada la Deixalleria aquest diumenge a causa de l'IRONMAN

17 de maig de 2019

Aquest pròxim diumenge la Deixalleria restarà tancada per motiu de les restriccions de trànsit que causa el pas de la  prova IRONMAN pel nostre municipi,  ja que afecta a les vies d’accés a Sant Cebrià de Vallalta.

Oberta la convocatòria de Prestacions de suport a l'escolarització per al curs 2019

16 de maig de 2019

Ja està oberta la convocatòria de Prestacions de suport a l'escolarització en concepte de llibres i material per al pròxim curs 2019. A partir de demà, dia 17 de maig, fins els dia 6 de juny (ambdós inclosos),es podran presentar les sol·licituds. A l'apartat de la dreta s'adjunten: el model de sol·licitud,el Decret i les bases per a participar en el nostre municipi.

Registres del 51 al 60 de 1845
« Pàgina 6 »  [ 1 | ... | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 185 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219