Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dilluns, 25 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

El servei de Bibliobús serà a Sant Cebrià els dijous 5 i 19 de novembre

5 de novembre de 2020


05112020_bibliobus

El servei de Bibliobús serà a Sant Cebrià els dijous 5 i 19 de novembre Us informem que per motius de la pandèmica Covid-19, s’han reestructurat de nou els horaris de servei dels bibliobusos per tal que aquests visitin un únic municipi al dia. Això ha obligat al Bibliobús a reajustar els horaris que s’havien aplicat a partir de la represa del servei i a disminuir la freqüència de pas en totes les rutes però ampliant l’horari per atendre a més persones.

Donació de sang aquest divendres de 17 a 21h

3 de novembre de 2020


03112020_donacio sang

La situació actual de la pandèmia per la Covid-19 està fent que torni a haver-hi una devallada en les donacions de sang. Per això aquest divendres el Banc de Sang i Teixits serà a Sant Cebrià de Vallalta per recollir donacions. En concret serà divendres de 17 a 21h. al Casal d’Avis del municipi, a l’Avinguda Maresme, 8. Per complir amb les mesures de seguretat cal reservar cita a wwww.donarsang.gencat.cat Recorda, ets donant de sang; #etsIMPRESCINDIBLE

Les 3 propostes més votades dels primers pressupostos participatius de la història de Sant Cebrià de Vallalta

2 de novembre de 2020


02112020_pressupostos participatius

Ja es coneixen les 3 propostes més votades dels primers pressupostos participatius de la història de Sant Cebrià de Vallalta. D’entre les 10 propostes presentades ( i validades pels tècnics municipals que formen part de la comissió de seguiment) per la ciutadania al llarg del procés, la votació popular ha decidit: 1.- Instal·lació de proteccions solars als patis de l’Institut-Escola El Pi Gros. 2- Millores a la Biblioteca escolar.

Correus confirma que el servei al municipi seguirà com fins ara tot i les mesures de reorganització interna

29 d'octubre de 2020


29102020_correus

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, davant les notícies publicades en alguns mitjans de comunicació i en les quals CCOO i UGT denuncien que Correus no repartirà a Sant Cebrià de Vallalta, s’ha posat en contacte amb l’empresa per demanar explicacions. Segons ha confirmat Correus “no es tancarà l’oficina de Sant Cebrià, que continuarà com fins ara al carrer Matas, 5; amb el mateix horari d’atenció al públic. Així mateix, el repartiment del correu es farà com fins ara per part dels carters.

Certificat autoresponsable de desplaçament

28 d'octubre de 2020

El passat 25 d'octubre va entrar en vigor a tot Catalunya la restricció a la mobilitat nocturna des de les 22h fins les 6h decretada per la Generalitat. Recorda que, si estàs dins del grup d'excepcions i necessites moure't en l'horari restringit, has de portar amb tu el certificat autoresponsable de desplaçament. A continuació et facilitem l'enllaç on el trobaràs i un pdf adjunt per descarregar-te'l. https://certificatdes.confinapp.cat/#/

Subvencions en l’àmbit de les activitats de restauració, i els centres d’estètica i bellesa afectats econòmicament per la COVID-19

28 d'octubre de 2020

La Generalitat de Catalunya ha obert una línia d’ajuts específica per a activitats de restauració i centres d’estètica i bellesa que s’han vist afectades al tancament després de les noves mesures de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la Covid-19. En el següent enllaç hi trobareu tota la informació corresponent per beneficiar-vos de l’ajut: http://ccam.gencat.

Bars i restaurants que realitzen servei a domicili o bé pots recollir comanda al seu local

27 d'octubre de 2020


26102020_llistat restaurants

A continuació us facilitem la relació d'establiment de restauració de Sant Cebrià de Vallalta que ofereixen servei a domicili o bé recollida al local.

En motiu de Tots Sants el cementiri estarà obert de dimecres a dimecres de 8h a 20h.

27 d'octubre de 2020


27102020_cementiri

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ha portat a terme tasques de manteniment i millora a l’entorn del cementiri municipal. Amb l’arribada de Tots Sants el govern municipal ha decidit obrir el cementiri de forma permanent durant una setmana, des d’aquest dimecres 28 d’octubre a dimecres 4 de novembre. Recordem que les persones propietàries de nínxol tenen les claus per accedir al cementiri.

Informació referent al toc de queda a Catalunya

26 d'octubre de 2020


26102020_toc de queda

La situació epidemiològica de Catalunya obliga a adoptar mesures especials de contenció de l’activitat laboral i social i en matèria de salut pública per aturar la transmissió del virus de la COVID-19 i protegir la salut de la població del territori. Resten prohibits tots els desplaçaments i la circulació per les vies públiques entre les 22.00 hores i les 06.00 hores. Àmbit aplicació: Catalunya Previsió Publicació i entrada en vigor diumenge 25 d'octubre.

El consultori mèdic local habilita un nou espai independent per a la vacunació de la grip

22 d'octubre de 2020


22102020_consultori

L’Agència de Salut Pública de Catalunya impulsa cada any una campanya de vacunació antigripal estacional, que s’adreça especialment a les persones que tenen un alt risc de complicacions si pateixen la grip i també a les persones o grups que poden transmetre la grip a persones en situació d'alt risc, com ara els professionals de la salut.

Registres del 51 al 60 de 1269
« Pàgina 6 »  [ 1 | ... | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 127 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219