Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
diumenge, 16 de juny

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Passejada "Plans, rocs i bruixes" des de Vallgorguina

5 d'abril de 2019

Aquest diumenge, dia 7 d’abril, emmarcat dins les Passejades del Parc del Montnegre i el Corredor 2019, tindrà lloc la passejada “Plans, rocs i Bruixes”. El punt de partida serà l’Ajuntament de Vallgorguina a les 9 h del matí, des d’on s’emprendrà un recorregut a peu de 7 quilòmetres amb una durada de 3,5 m.

L'Hivernacle i el Punt Jove reprenen la seva activitat habitual aquest abril

5 d'abril de 2019

Els serveis juvenils "Punt Jove" i "Hivernacle, un espai on créixer" es tornen a posar en marxa aquest mes d'abril. Tot i que l'Ajuntament de Sant Cebrià va obrir un procés de licitació per la contractació d'aquests serveis, aquest va quedar desert, cosa que ha implicat que s'hagi de realitzar una contractació menor.

Tot a punt per "Sororitat", el taller gratuït de creació de xarxes de suport mutu entre dones

5 d'abril de 2019

El dia 26 d'abril arrenca "Sororitat" el projecte de creació de xarxes de suport mutu entre dones que durà a terme Gisela Matilla, de Llavors Vives. Les sessions tindran lloc a la Sala Polivalent tots els divendres, des del 26 d'abril fins el 21 de juny, de 9.15 a 12.15 h.

Les “Experiències al voltant dels formatges artesans” van atraure una gran afluència de públic a Can Coris

4 d'abril de 2019

La setmana passada va tenir lloc "Experiències al voltant dels formatges artesans" a Can Coris. Una activitat, organitzada per Òmnium Cultural de la Vallalta amb la col·laboració dels ajuntaments de Sant Cebrià i Sant Pol, on Josep Maria Puigvert i Sílvia Rodríguez van parlar, després de la introducció de Salvador Sauleda, sobre el procés artesanal d'elaboració dels formatges Murgó, aprofundint sobre les característiques i qualitats d'aquest producte.

Reforçada l’operativa dels contenidors de reciclatge i rebuig al nucli urbà

2 d'abril de 2019

La bateria de contenidors ubicada al carrer Esplanada ja és del tot operativa. Disposa de tres contenidors d'envasos i un de residus orgànics soterrats. Pel que fa a la vorera, aquest punt de reciclatge disposa, com fins ara, de tres contenidors: vidre, paper i cartó i fracció resta. Durant aquesta setmana s'han col·locat bateries de contenidors en el carrer Ausiàs March i Miquel Martí i Pol del nucli urbà, amb tres contenidors d'envasos i un d'orgànica a cadascun.

Tornen les Sardanes a la plaça

2 d'abril de 2019

El CESC, des de la Comissió per al Foment de la Sardana, torna a posar en marxa, a partir d’aquest mes d’abril, sardanes a la plaça de l’Església. Seran el segon i el quart diumenge de cada mes a les 11.30 h. De moment, s’han organitzat sardanes fins el mes de juny. Els horaris són els següents: 14 d’abril 28 d’abril 12 de maig 26 de maig 9 de juny 23 de juny

Finalitza amb èxit el curs de defensa personal

2 d'abril de 2019

El passat divendres va finalitzar el curs de defensa personal adreçat a les dones que es va posar en marxa el mes de març conduït per l'entrenador Manuel Fernández, Sense 5è DAN. Un total de deu dones, d'entre les que es trobava l'alcaldessa municipal, han pres part d'aquesta iniciativa, coincidint en què ha estat una bona experiència d'aprenentatge; curta però intensa.

Arrossada popular el dia 12 de maig

29 de març de 2019

El pròxim dia 12 de maig a les 14 se celebrarà una arrossada popular al nostre municipi organitzada per l'Ajuntament, en el marc de les activitats de l'any del Mil·lenari. L'acte,  que estarà acompanyat per la música en viu de Parry i, que tindrà un cost de 15 € per persona, inclourà una amanida i un plat de paella mixta. Tots aquells que vulguin assistir hauran d'adquirir tiquets amb antelació a les oficines municipals d'atenció al ciutadà.

La festa del Mil·lenari converteix Sant Cebrià en un petit escenari medieval durant dos dies

28 de març de 2019

Durant el passat cap de setmana, la festa del Mil·lenari va ser l’autèntica protagonista del municipi, omplint els carrers de gent, que van gaudir de les diferents activitats medievals. Es calcula que en total van passar prop de 2000 persones, moltes d’elles visitants d’altres localitats veïnes.

Retirada la bateria de contenidors de Can Martri

26 de març de 2019

La bateria de contenidors ubicada a la zona de l’aparcament de Can Martri es va traslladar ahir dilluns al carrer Esplanada. El motiu ha estat que l’àrea on estaven ubicats els contenidors era de difícil accés per al camió de recollida, que sovint es trobava amb impediments que dificultaven la seva feina.  Des d’ahir, aquesta bateria de contenidors es troba situada al carrer Esplanada.

Registres del 51 al 60 de 1805
« Pàgina 6 »  [ 1 | ... | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 181 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219