Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 8 de juliol

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Segueix la millora en la disposició del rebuig de residus municipals

17 d'abril de 2020


rebuig_17042020

La tendència en la disposició del rebuig de residus municipals a Sant Cebrià de Vallalta segueix millorant. D'ençà que es van iniciar a mitjans de 2018, les xifres així ho indiquen. I és que en aquests 3 anys s'ha millorat en un 72% l'ingrés del cànon que realitza el consorci a l'Ajuntament.

Es reparteixen 1.000 mascaretes als comerços d'alimentació oberts

14 d'abril de 2020


mascaretes

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ha rebut la segona remesa de mascaretes protectores que ha adquirit per la ciutadania. En total seran 1.000 unitats que es repartiran novament als comerços d’alimentació del municipi que estiguin oberts. Aquest repartiment es farà al llarg del dia d’avui. A més, els Serveis Municipals també han fet el repartiment a domicili a aquelles persones vulnerables, mobilitat reduïda i amb major risc que hi ha registrades a Benestar Social.

La Policia Local incrementa els controls durant la Setmana Santa per evitar l’arribada de persones a la segona residència

9 d'abril de 2020


control policial_09042020

Des del passat 15 de març, quan van entrar en vigor les restriccions de mobilitat a causa de la declaració de l’estat d’alarma sanitària, la Policia Local i Protecció Civil de Sant Cebrià de Vallalta han augmentat els controls de mobilitat diaris per refrenar els desplaçaments de la ciutadania i sancionar aquells no justificats i que s’han efectuat fora de les recomanacions dictades pel govern.

Ja podeu consultar el número 3 de La Cebrianenca

9 d'abril de 2020


la cebrianenca 03

Hem editat el tercer número del Butlletí Municipal, La Cebrianenca. En aquesta edició podreu consultar tota l'actualitat municipal dels tres darrers mesos. Veureu les mesures excepcionals que l'Ajuntament ha posat en marxa a causa de l'estat d'alarma sanitària que vivim pel Coronavirus. També les afectacions que va tenir el temporal Glòria al municipi, un reportatge sobre la seguretat local i l'increment de la plantilla de la Policia Local que es portarà a terme en els pròxims mesos.

L’ACA reduirà el 50% el cànon de l’aigua per a tots els usuaris domèstics durant el mesos d’abril i maig

7 d'abril de 2020

Us informem que el Govern de la Generalitat ha decidit, a través de l’Agència Catalana de l’Aigua, aplicar una reducció del 50% del cànon de l’aigua, amb caràcter universal, per a tots els usuaris domèstics durant els mesos d’abril i maig. Aquesta mesura també es farà efectiva al món empresarial, aplicant una reducció del 50% del cànon que paguen les indústries i la resta d’activitats econòmiques.

BAN pels nens i nenes de Sant Cebrià de Vallalta

4 d'abril de 2020

L'alcalde de Sant Cebrià de Vallalta ha dictat un BAN especial dedicat a la canalla de Sant Cebrià de Vallalta. Us l'adjuntem en pdf perquè el consulteu.

Llistat de comerços locals de productes d'alimentació

30 de març de 2020


llistat comerços actualitzat 14042020

A continuació us facilitem la relació de comerços d'alimentació de Sant Cebrià de Vallalta oberts i també aquells que ofereixen servei a domicili. És important sortir de casa el menys possible per comprar productes bàsics i fer-ho seguint totes les precaucions sanitàries. Si vols que el teu comerç aparegui en aquest llistat escriviu-nos a carmonace@stcebria.cat Comerços amb compra presencial. Els horaris d'aquests comerços poden haver petit alguna modificació degut a la situació actual.

L’edició d’enguany de la Fira de la Maduixa queda anul·lada

27 de març de 2020


fira maduixa 2020 anullada

Degut a l’estat d’alarma sanitària decretat pel govern i les mesures restrictives que hem de seguir, ens hem vist obligats a anul·lar la Fira de la Maduixa d’enguany. Agraïm a tothom que ens havia mostrat la seva voluntat de participar-hi i us emplacem a tots a la propera edició.

L'oficina de l'ORGT romandrà tancada durant l'estat d'alarma per la COVID-19

26 de març de 2020

D’acord amb l’estat d’alarma decretat pel govern de l’estat, i en aplicació de les mesures excepcionals que ha adoptat la Diputació de Barcelona, davant la situació generada per l'evolució del coronavirus, i amb la finalitat de reduir al màxim la propagació de la malaltia, les instal·lacions de l’organisme de gestió tributària (oficines centrals i territorials i punts d'informació), romandran tancades mentre duri aquesta situació excepcional.

Nou telèfon de contacte del SIAD per casos de violència domèstica

26 de març de 2020

El servei d´informació i atenció a les dones (SIAD) disposa d’un número de telèfon provisional per atendre les trucades mentre duri l’estat d’alarma. El contacte és el 667182781. Tingueu en compte que el número habitual (937411622) actualment no funciona. L’horari d'atenció és: de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00h. Les professionals del SIAD truquen des de casa a les usuàries seguint les visites programades i atenent les urgències.

Registres del 51 al 60 de 1692
« Pàgina 6 »  [ 1 | ... | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 170 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219