Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 20 d'abril

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

La Cooperativa d'Aigües de Castellar d'Índies SCCL informa que, de moment, l'aigua de la urbanització no és apta per al seu consum

1 de febrer de 2019

La Cooperativa d'Aigües de Castellar d'Índies SCCL ha emès un comunicat oficial on s'informa que l'aigua de la urbanització no és apta pel seu consum. Sembla que el motiu es troba en el fet que un dels paràmetres de control ha resultat alterat. Així es mostra en l'última anàlisi, segons informa el president de la cooperativa Jose Antonio Diaz Prieto.

Obert el nou lavabo públic i permanent del Parc Puigvert

1 de febrer de 2019

Des de demà dia 2 de febrer ja es pot fer servir el nou lavabo d'ús públic ubicat al Parc Puigvert. Amb l'objectiu que aquest lavabo, que consta d'un vàter, una pica, un rentamans i un mirall, estigui operatiu durant l'horari públic del parc i tots els seus usuaris i usuàries tinguin accés a aquest servei, funcionarà cada dia des de les 10 del matí fins a les 22 h.

El carrer Esplanada canviarà les antigues jardineres per espais enjardinats

29 de gener de 2019

Les jardineres que formen part del carrer Esplanada seran substituïdes per petites zones enjardinades amb banc a la mateixa alçada de la vorera. Una decisió que ha estat pressa tenint en compte l'avançat estat de deteriorament en el qual es troben les actuals jardineres de fusta tractada que fins ara estaven situades al carrer Esplanada.

Finalitzada la nova cuneta de Can Domènec

28 de gener de 2019

El camí d'accés a Can Domènec ja gaudeix de nova cuneta al lateral. Una reforma que garanteix una important millora pel que fa al sistema de recollida d'aigües. Les obres, que es van posar en marxa a mitjans d'octubre de l'any passat , van concloure la setmana passada, donant per finalitzada aquesta millora.

Nova xerrada del Punt Jove: Com puc motivar el meu fill en els estudis?

28 de gener de 2019

Com puc motivar el meu fill en els estudis? Sota aquest nom, el Punt Jove ha organitzat aquesta xerrada, amb l'ajuda de la Diputació de Barcelona, i adreçada a famílies amb fills i filles adolescents. L'activitat tindrà lloc el pròxim dia 26 de febrer a les 19 h al Punt Jove de Sant Cebrià de Vallalta i forma part del programa de suport a la funció educativa de les famílies de la Diputació de Barcelona.

Es crea una comissió de seguiment per garantir la millora del funcionament del servei de recollida de residus

25 de gener de 2019

D'acord amb el Conveni de Delegació de competències en matèria de recollides de residus municipals del Consell Comarcal del Maresme, s'ha creat una comissió de seguiment per a la recollida selectiva de Sant Cebrià de Vallalta.

L’Esplai La Maduixa, a la recerca de noves persones per fer créixer el projecte

24 de gener de 2019

L’Espai La Maduixa és l’única entitat juvenil establerta al municipi des de finals de l’any 2015. Actualment l’esplai compta amb la participació d’aproximadament 45 famílies, que, tots els dissabtes no festius del curs escolar, confien els seus fills i les seves filles a un grup de joves.

Un grup de joves de l’Esplai La Maduixa produeix un espot sobre les desigualtats i la violència de gènere

24 de gener de 2019

Un grup de joves de l’Espai La Maduixa de Sant Cebrià ha dut a terme un espot anomenat “Estimades Reines Magues”. Pensat i dirigit amb la finalitat de promoure la reflexió sobre les desigualtats i la violència de gènere, aquest projecte s’ha emmarcat dins la proposta educativa EnCORatja’t de la Fundació Catalana de l’Esplai i a on han participat nens i nenes del municipi. Podeu visualitzar l’espot Aquí

Horaris del Bibliobús Montnegre 2019

18 de gener de 2019

El Bibliobús Montnegre és una biblioteca itinerant que apropa la cultura, la informació i el lleure a Sant Cebrià a mode de biblioteca un mínim de dos cops cada mes, a excepció de l’agost, únic mes en que només ve una vegada.   L'objectiu principal d'aquest servei és fomentar l'equitat en la població, proporcionant servei bibliotecari a nuclis urbans que no disposen d'un equipament de biblioteca pública.

Actuació de David Sas a la Cafeteria del Casal d’avis

15 de gener de 2019

La cafeteria del Casal d'avis comença l'any amb una divertida activitat. Es tracta de l'actuació del monologuista David Sas, un lleidatà resident a Barcelona que fa vuit anys que es dedica l'humor, amb més de 1000 actuacions al darrere. Serà a la Cafeteria del Casal de Sant Cebrià de Vallalta , aquest divendres 18 de gener a les 18 hores.

Registres del 61 al 70 de 1765
« Pàgina 7 »  [ 1 | ... | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ... | 177 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219