Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 21 de novembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Vine al Festival de Dansa de Fi de Curs 18-19

8 de juliol de 2019


Festival 18-19

Festival de Patinatge 2019

8 de juliol de 2019


Patinatge 2019

El passat 6 de juliol es va celebrar el 8è Festival del Club Patinatge Sant Cebrià i van participar-hi 130 patinadors. Els equips convidats van ser: CP Calella, CPA Montgat, PA Argentona, CP Passió Sobre Rodes, Twirling Mataró i l'Escola de Dansa de Sant Cebrià. El nostre poble va poder gaudir d'un gran espectacle, preparat durant tot l'any amb molt esforç i treball per part de totes i tots els participants i les seves famílies.

Protecció Civil demana a la ciutadania que eviti fer activitats al medi natural a les zones de més risc d'incendi demà dissabte

5 de juliol de 2019


Mapa

* Protecció Civil ha activat avui l’ALERTA del pla INFOCAT per l’elevat risc d’incendi previst per avui i sobretot demà dissabte * Les comarques de la Noguera, Segrià, Urgell, Segarra, Garrigues, Conca de Barberà i Anoia són les de major risc d’incendi, sobretot demà dissabte a les hores centrals del dia * Protecció Civil també ha activat l’ALERTA del pla PROCICAT per onada de calor per aquest cap de setmana * Es demana prudència i reduir al màxim les situacions de risc que ...

Comunicat

4 de juliol de 2019

L´equip de govern fa públic un comunicat referent a la nova organització municipal: Divendres passat, 28 de juny del 2019, es va dur a terme el Ple del Cartipàs del nou govern de l’Ajuntament de Sant Cebrià. Totes les dades estan al tauler d’anuncis del web de l’Ajuntament (https://santcebriadevallalta.eadministracio.cat/board), i qualsevol cebrianenc o cebrianenca pot accedir-hi telemàticament, o si prefereix comentar les dades presencialment es pot demanar dia i hora.

Festes lliures de masclismes

3 de juliol de 2019


Lliures de masclismes

S’acosten moltes festes en els nostres municipis. Desde l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ens adherim a la campanya en contra de qualsevol acte de masclisme, lesió a la dignitat, integritat i llibertat de les dones i en extensió de qualsevol persona.

La cuca peluda del suro

2 de juliol de 2019


Cuca del suro

Durant aquests darrers dies, a les comarques de la Selva, del Maresme i del Vallès oriental, estem presenciant un fenomen cíclic, l’explosió demogràfica de la cuca peluda del suro (Lymantria dispar). És una plaga autòctona, que succeeix cada 7-9 anys, tot i que a Catalunya, segons Sanitat Forestal, en feia 20 anys que no passava. Als carrers de molts pobles, com Sant Cebrià de Vallalta, trobem moltíssimes arnes, de color marronós (que són els mascles), les femelles són de color blanc.

Actualització alerta onada de calor i risc d´incendis

28 de juny de 2019


Mapa

Actualització alerta onada calor: avui 28 i demà 29 les temperatures tocaran sostre. Màximes de 35 a 36°C costa i 37 a 39°C interior comarca. El risc potencial incendi augmentarà d'alt a MOLT ALT el cap de setmana. És manté alerta fins el 30/06/19 a les 21h

Homenatge a la Neus Marquès, Directora del CEIP el Pi Gros

28 de juny de 2019


Entrega placa

Avui, 28 de juny del 2019, s’ha dut a terme un homenatge a la Neus Marquès i Soler, directora del CEIP El Pi Gros, per agrair-li la gran tasca realitzada com a docent. El recorregut de la Neus Marquès en l’àmbit de l’educació del nostre poble ha sigut molt llarg i ple d´encerts. S’ha volgut fer aquest petit homenatge pels últims 14 anys com a Directora, regalant-li una placa, una planta i un bonic poema escrit per l´Antonia Benítez.

La fibra òptica ja és una realitat

28 de juny de 2019


Fibra òptica

Ja tenim la fibra òptica a Sant Cebrià de Vallalta. El passat dia 28 de maig, es van iniciar el treballs de desplegament per Telefònica de la xarxa d’accés de nova generació mitjançant fibra òptica a tot el municipi. Ja s’estan realitzant tasques tant al nucli de la població com a totes les urbanitzacions. El compromís de la companyia telefònica és la de finalitzar la xarxa per tot el municipi durant l’útim trimestre de l’any en curs.

Important! Avui 27 de juny servei de Bibliobús interromput

27 de juny de 2019


Bibliobús

Aquest dijous 27 de juny ens hem trobat que el vehicle del Bibliobús Montnegre té una incidència mecànica fet que aquest matí no poguem donar servei a Sant Cebrià.

Registres del 71 al 80 de 1887
« Pàgina 8 »  [ 1 | ... | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | ... | 189 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219