Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 20 d'abril

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Èxit d’assistència a la festa de cap d’any municipal

3 de gener de 2019

Sant Cebrià de Vallalta va acomiadar l'any, com ja és habitual, amb una festa al poliesportiu municipal. Un esdeveniment que va ser precedit per un sopar de final d'any al qual van acudir 330 comensals i que va ser gestionat per l'empresa de catèrgin Viñolas. Els assistents van coincidir en el fet que l'àpat de comiat d'any havia estat excepcional, ja que el menjar es va acabar de coure en directe a la festa, de manera que els plats van sortir recent preparats.

Sant Cebrià enceta l’any amb tres dies de parc de nadal al pavelló

2 de gener de 2019

Avui ha obert el parc de nadal de Sant Cebrià. Un espai de joc, que amb horari de 10,30 a 13,30 h i a les tardes de 17 a 20 h, es presenta al municipi com un espai lúdic i de trobada per grans i petits. Durant aquests tres dies, el pavelló s’omple d’inflables per a totes les edats, tallers de maquillatge i treballs manuals, una zona de jocs tradicionals i dues activitats destinades a adolescents i adults: un "Laser Combat" i "La barredora".

Afectacions a la circulació i a l'estacionament amb motiu de la Cavalcada de Reis

2 de gener de 2019

Amb motiu de la Cavalcada de Reis del pròxim dia 5 de gener de 2019 hi haurà restriccions d’estacionament al municipi. D'una banda, es prohibirà estacionar a l’Avinguda Maresme a partir de les 16 hores. També es tancarà l'estacionament del davant de Can Martri des de les 18.30 h fins a les 19 h i l’estacionament de la zona esportiva passarà al camp d’en Bachs.

Èxit aclaparador de la inauguració de la gespa del camp municipal amb el torneig solidari de futbol de Sant Cebrià

31 de desembre de 2018

Sant Cebrià de Vallalta tanca l’any amb una fita inoblidable: haver aconseguit que la primera edició del seu torneig solidari de futbol hagi estat un èxit sense precedents. Un esdeveniment esportiu que s’ha celebrat durant aquest cap de setmana amb motiu de la inauguració de la nova gespa del camp de futbol i pel que han passat unes 2.700 persones, aconseguint una gran participació per a la recaptació de fons per fer front a la lluita contra l’ictus.

Números guanyadors i informació sobre la Rifa Solidària del Torneig de Sant Cebrià

31 de desembre de 2018

A la part de la dreta, en un document de PDF descarregable, trobareu tots els números guanyadors de la rifa solidària que es va sortejar ahir durant l’última jornada del torneig solidari de Sant Cebrià de Vallalta.

Tot a punt per al torneig solidari de futbol a Sant Cebrià

24 de desembre de 2018

Sant Cebrià està a punt per el torneig solidari de futbol que començarà aquest divendres 28 i s’allargarà durant els dos dies de cap de setmana. Un torneig que se celebra amb motiu de la inauguració de la gespa del camp de futbol i en el que participaran reconeguts noms de l’esport com el Barça, l’RCD Espanyol, Pol Lirola o Marcel Granollers, d’entre altres, aportant premis exclusius i únics per la rifa solidaria.

Finalment Sant Cebrià llueix pessebre

21 de desembre de 2018

Un nou grup de voluntaris sorgit del comunicat que es va emetre fa unes setmanes ha decidit continuar amb la tradició municipal del pessebre de nadal. En aquest sentit, a Can Coris, com sempre, es podrà trobar exposat un complet pessebre d’una extensió aproximada de 4 metres. Tot i que és més senzill que el que s’exposava anys anteriors, els organitzadors destaquen la seva voluntat de mantenir viva l’essència d’aquesta tradició al poble.

Sant Cebrià participa en la iniciativa “Nadal inclusiu” perquè les persones amb discapacitat funcional tinguin cues alternatives

21 de desembre de 2018

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta participa, conjuntament amb altres municipis, a la campanya “Nadal inclusiu” que ha engegat Mamas·le, un projecte que cerca l’empatia i la correcta convivència de les persones que pateixen diversitats funcionals. En aquest sentit, aquesta campanya reclama que aquest col·lectiu tingui accés a una cua alternativa durant les diverses activitats de nadal que tenen lloc durant aquests dies.

Nou horari de recollida de residus durant les festes de nadal

19 de desembre de 2018

Durant aquestes festes i coincidint amb el calendari de vacances escolars, canviaran les dates de recollida de residus. L’objectiu és adaptar-se el màxim possible a aquesta època i donar un millor servei a la ciutadania, en especial tenint en compte el paper i el cartó. A continuació podeu consultar en aquest gràfic l’horari: 

Èxit del primer cap de setmana de Nadal al nostre municipi

19 de desembre de 2018

El mercat de nadal d’enguany, que es va celebrar aquest diumenge, representava la nova aposta municipal per una fireta més completa que involucrés el teixit comercial i associatiu del municipi amb la ciutadania. El gran nombre de gent que va acudir a l’esdeveniment, amb una participació aproximada de 300 persones, conjuntament amb la implicació d’associacions i paradistes, va deixar veure que aquesta nova fórmula nadalenca havia estat un èxit.

Registres del 81 al 90 de 1765
« Pàgina 9 »  [ 1 | ... | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | ... | 177 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219