Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
diumenge, 16 de juny

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Ampliació del servei d’autobús a Sant Cebrià de Vallalta: tot el que cal tenir en compte

27 de febrer de 2019

A partir de dilluns dia 4 es posarà en marxa l’ampliació del nou servei d’autobús municipal. Aquest nou servei implicarà que la línia 627 que fins ara era la que desplaçava els viatgers des de Sant Cebrià fins a Canet, Sant Pol i Calella ja no arribi fins al nostre municipi, ja que per circular dins d’aquest apareixen dues noves línies:  La 628, que cobrirà la zona de Castellar d’Índies, Vistamar i el nucli urbà.

Taller de videoblog per a nens i nenes de primària

27 de febrer de 2019

L’ Àrea de Joventut posarà en marxa un taller de videoblogging per a nens i nenes de sisè de primària a l’Escola El Pi Gros. L’objectiu d’aquest taller és reforçar l'adquisició de competències digitals dels estudiants, mitjançant metodologies que estiguin basades en la pràctica i l'experimentació.

“Open Futfem” amb les exjugadores del Barça per celebrar el Dia de la Dona Treballadora

27 de febrer de 2019

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora, el pròxim divendres 8 de març se celebrarà un “Open Futfem”. L’activitat constarà d’un entrenament gratuït de futbol femení amb les exjugadores del Futbol Club Barcelona; una iniciativa perquè totes les dones que ho vulguin puguin gaudir de l’esport, celebrant el seu dia. L’activitat està oberta a totes les dones majors de 18 anys que s’hi vulguin unir i tindrà lloc a les 20 h en el Camp de futbol municipal.

Monòleg 7 d’amor per celebrar el Dia Internacional de la Dona Treballadora

27 de febrer de 2019

El pròxim divendres 8 de març, en el marc de les activitats que tindran lloc el dia Internacional de la Dona Treballadora, el Pavelló Municipal acollirà una divertida actuació. Es tracta del monòleg 7 d’amor, que protagonitzarà l’actriu Eugenia Casanova a les 22 hores. Una activitat per riure i passar una estona divertida amb família o amb amics.

El Bisbe de Girona, a càrrec de la missa del passat diumenge a Sant Cebrià

25 de febrer de 2019

Durant aquests dies el Bisbe de Girona, Mons. Francesc Pardo i Artigas, està realitzant visites a les diferents parròquies que pertanyen al seu bisbat i que es troben a Maresme i a Tordera. Per aquests motius, la Missa que va tenir lloc ahir a les 10.45 h en el nostre municipi va tenir un caràcter especial, ja que va ser duta a terme pel Bisbe de Girona, Bisbat al qual pertany la parròquia de Sant Cebrià de Vallalta.

Curs de defensa personal gratuït per a dones durant el mes de març

22 de febrer de 2019

Aquest mes de març es posarà en marxa durant tot el mes un curs de defensa personal gratuït només per a dones. Es tracta d’una iniciativa que neix des de l’Ajuntament i que s’impartirà cada dimecres i divendres de 19 a 20 h al gimnàs de l’escola El Pi Gros.  El curs es posarà en marxa el pròxim dia 1 de març i serà impartit per Manuel Fernàndez, que té la categoria del 5è DAN. Es recomana que totes les assistents portin roba còmoda i calçat esportiu durant les classes.

Solucionada la incidència amb l'aigua de Castellar d'Índies

22 de febrer de 2019

Segons l'última anàlisi realitzada, amb data de recepció del 15 de febrer i de finalització amb data d'avui, l'aigua de Castellar d'Índies acompleix correctament amb tots els paràmetres perquè el seu consum sigui apte. Així ho notifica l'últim comunicat emès per la Cooperativa d'aigües de Castellar d'Índies. D'aquesta manera la urbanització dona per tancada la incidència que s'ha perpetuat durant les últimes setmanes i que qualificava l'aigua com a no potable.

Obert el període de presentació de sol·licituds per a participar en la XX edició de la Fira de la Maduixa

22 de febrer de 2019

El pròxim dilluns, 25 de febrer, s'obre el període de presentació de sol·licituds per a participar en la XX edició de la Fira de la Maduixa de Sant Cebrià de Vallalta. Aquesta edició se celebrarà el dia 28 d'abril de 10 a 20 h. A l'apartat de la dreta es poden trobar tots els documents adjunts necessaris per a realitzar la inscripció per a la parada de producte.

Meditació i Ioga Nidra dos divendres al mes amb les Dones de la Vallalta

21 de febrer de 2019

A partir de demà comença un espai de Meditació i de Ioga Nidra que conduiran Ezequiel Saad i Elisabeth Werlen, impulsats per Dones de la Vallalta. Es tracta d’una tipologia de meditació que està a l’abast de tothom i la qual es fa amb una posició asseguda a terra o en una cadira. S’arriba a aquest moment de meditació a través d’una sessió preparatòria de Ioga Nidra, que aconsegueix calmar la ment sense esforç.

L'ampliació del servei d'autobús, en marxa el 4 de març

20 de febrer de 2019

El pròxim dia 4 de març es posarà en marxa l'ampliació del servei d'autobús a Sant Cebrià de Vallalta. Un canvi que implicarà que el transport públic finalment arribi a tots els indrets del municipi i que farà que els seus usuaris tinguin accés fàcil i ràpid accés a les seves destinacions.

Registres del 81 al 90 de 1805
« Pàgina 9 »  [ 1 | ... | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | ... | 181 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219