Servei de deixalleria

Servei que s'encarrega de la recepció selectiva de productes per a la reutilització i de residus municipals per a tractaments posteriors.

Línies de servei:

  • Recepció
  • Preparació per a reutilització
  • Valorització
  • Posar a disposició de tercers
D’acord amb la ordenança fiscal núm. 35 de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta d’acord amb l’ús de la Deixalleria de la Vallalta, disposa de bonificacions.
 
Article 6è. Bonificacions
 

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta concedeix als usuaris (exclusivament particulars) assidus de la Deixalleria de la Vallalta, una bonificació sobre la Taxa d’escombraries de tots els habitants de Sant Cebrià de Vallalta. A aquests efectes els usuaris, caldrà demanar un justificant a l’operari de la deixalleria. Aquest justificant es pot demanar:

  • Cada dia que en què portem residus. No es pot comptabilitat més d’una visita per dia.
  • Demanar un resum anual a finals d’any.
Aquests justificants, per tal de poder beneficiar-se de les bonificacions, s’hauran de presentar a les dependències municipals junt amb una instància, com a data màxima el 31 de gener de l’any següent del justificat. Únicament són vàlids els justificants de l’any en curs, no seran acumulables dels anys anteriors. 
 
La bonificació s’aplicarà a l’import anual de la taxa d’escombraries i es farà efectiva a l’exercici de l’any següent. El percentatge de bonificació estarà en funció del nombre de visites a la deixalleria, sense que es pugui comptabilitzar més d’una visita al dia i d’acord amb el barem següent: 
 

Nombre de visites/any

Percentatge de bonificació

0 a 2

0%

3 a 6

5%

7 a 10

10%

11 a 15

15%

Més de 15

20%

Deixalleria municipal

Carretera que uneix Sant Cebrià de Vallalta amb Sant Pol de Mar, al costat del Camping la Maresma. - 08396 Sant Cebrià de Vallalta - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 937 602 158
Horari:  
De dimarts a divendres de 9 a 13h. i de 16 a 19h.
Dissabtes i diumenges de 9 a 14h.
Dilluns tancat.
Festius: la deixalleria tancarà els dies de festes oficials segons reglament.
Vegeu situació en el mapa
Darrera actualització: 29.01.2021 | 12:46