Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 20 d'abril

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Salutació de l'Alcaldessa


Benvolgudes i Benvolguts,

Tot just comencem una nova legislatura i, tot i que som conscients de la responsabilitat que comporta governar el nostre poble, iniciem aquesta etapa amb molta il·lusió, compromís i empenta per aconseguir tirar endavant tots els nostres projectes.

Em sento personalment implicada i responsable per tot el que comporta el càrrec pel qual he estat elegida i podeu estar segurs que, conjuntament amb l’equip de govern, totes les entitats i associacions i el suport incondicional de la participació ciutadana, podrem fer de Sant Cebrià de Vallalta un poble més viu, humà, solidari i participatiu.El nostre objectiu és potenciar la marca “Vallalta” i que el nostre poble tingui el reconeixement que es mereix.Tenim la sort d’estar ubicats en un entorn privilegiat, molt a prop del mar i envoltats de natura, ja que estem dins del Parc Natural del Montnegre. Per tot això, volem mostrar-ho al món i, sens dubte, cal aprofitar tot el que les noves tecnologies ens ofereixen.

Entenem que és tot un repte però, estem convençuts que amb la vostra col·laboració, propostes i suggeriments ho podrem aconseguir. Mitjançant la nostra web volem arribar a qualsevol persona i facilitar tant la informació sobre el nostre municipi com el intercanvi d’idees i opinions que qualsevol vulgui aportar. Bàsicament pretenem que hi hagi la màxima transparència i una comunicació fàcil i dinàmica.

Estem oberts a escoltar a tothom per tal que les vostres inquietuds siguin ateses, tant de forma directa i presencial com a través de la nostra pàgina web, la qual afavoreix poder posar a l’abast de les persones tota la informació referent a la gestió administrativa municipal, normativa, tràmits, agenda, etc. i, a la vegada, una major participació.

Estic molt orgullosa i feliç de ser veïna de Sant Cebrià de Vallalta i m’agradaria poder transmetre aquest sentiment a tot aquell que tingui oportunitat de venir a conèixer-nos.

Us hi esperem!!

Sònia Scafa

Alcaldessa

Sant Cebrià de Vallalta

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219