Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
divendres, 4 de desembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Salutació de l'Alcalde


Fotografia Albert PlaCom nou Alcalde de Sant Cebrià, m’agradaria adreçar unes paraules a totes les cebrianenques i tots els cebrianencs i a totes les senyores i senyors regidors. És un immens honor assumir l’Alcaldia de Sant Cebrià de Vallalta, i en primer lloc faig saber que l’assumeixo amb total humilitat. Ser Alcalde del teu poble, és probablement el millor que li pots passar a algú que se l’estima, per tant, assumeixo també aquest càrrec amb molta, molta il•lusió. Els que em coneixeu sabeu que m’agraden els reptes i aquest n’és un i de ben gran. No tinc un altre objectiu que contribuir a que Sant Cebrià sigui un poble en el qual es visqui bé i millor. Assumeixo el càrrec amb la voluntat de ser l’Alcalde de totes les cebrianenques i tots els cebrianencs, sense excepcions, sense distincions ideològiques de cap mena.

Avui no parlaré del passat. S’obre una nova etapa a Sant Cebrià; avui parlem del futur. Un futur d’esperança i il·lusió.

No pot concloure aquest discurs sense agrair especialment el suport als meus companys d’Esquerra republicana. Gràcies. Agrair també a Junts per Catalunya per acompanyar-nos en aquest camí. Un agraïment especial a tota la meva família, i també a tots els senyors i senyores regidors que avui estan aquí. Gràcies.

Entre tots hem de fer dignes la voluntat d’aquest poble. Entre tots hem de fer dignes la voluntat de l’1 d’Octubre. Tenim molta feina a fer.

Comencem a treballar.

Visca Sant Cebrià de Vallalta!

Albert Pla i Besolí

Alcalde 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219