Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
diumenge, 25 d'octubre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Efactura

Servei de recepció de factures electròniques per part dels proveïdors de l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta.

El format electrònic per emetre factures electròniques a l’Administració és Facturae, eina que el Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç posa a disposició de les empreses per la gestió i presentació telemàticament.

Per més informació sobre la factura electrònica Facturae: http://www.facturae.es

La presentació de factures electròniques es realitza a través d'e.FACT, que és el servei que el Consorci Administració Oberta de Catalunya posa a l'abast de totes les administracions públiques catalanes.
Per tal de poder presentar les vostres factures telemàticament necessitareu els codis DIR3 de l'entitat, que són els següents:

Òrgan gestor          L01082037
Unitat tramitadora  L01082037

Oficina comptable  L01082037


Qui el pot fer:  Qualsevol empresa i/o professional que sigui proveïdor de l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta.


Per internet

  • Observacions: La bústia de lliurament de facturació electrònica és un portal web de lliure accés que permet als proveïdors de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta el servei de tramesa de factures i documents annexos amb aquestes. L’Agència Tributaria (AEAT) i el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC), usen el format XML donat per l’estàndard XadES, amb una estructura determinada coneguda com format ‘Facturae’. Perquè tingui validesa legal, ha d'estar signat digitalment amb una signatura electrònica avançada basada en un certificat digital reconegut que garanteix la seva autenticitat i integritat. Concretament, la signatura electrònica ha de ser reconeguda per CatCert. Per més informació podeu consultar: http://www.catcert.cat/
  • Inicia el tràmit

Informació complementàriaAmb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219