Salutació de l'Alcalde

Hola a totes i tots!

Us dono la benvinguda a la pàgina web municipal de Sant Cebrià de Vallalta. Un nou web més modern, accessible i visual que us permetrà trobar la informació que esteu buscant de forma àgil i ràpida.

En aquest portal hi trobareu la informació actualitzada de tot el que fa referència al nostre municipi: actualitat d’interès general i municipal, agenda d’activitats, dades obertes sobre l’administració i el govern municipal, així com tota la informació dels tràmits i serveis municipals que us oferim.

Aquest portal vol ser un referent d’intercanvi d’informació entre la ciutadania i l’ajuntament per assolir els objectius de transparència, participació i col·laboració, unes característiques que conformen el que avui anomenem govern obert.

Posem doncs a la vostra disposició aquest espai perquè trobeu tot el necessari relacionat amb l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta; des de la composició del Consistori, els grups municipals a l'Acció de Govern que portem a terme dia a dia. També tot allò relacionat amb la possibilitat de fer els tràmits d'una manera més ràpida a partir de la Seu electrònica.

Confio que serà de la vostra utilitat.

Albert Pla i Besolí

Alcalde de Sant Cebrià de Vallalta

Darrera actualització: 18.02.2021 | 17:59
Darrera actualització: 18.02.2021 | 17:59