Diada de Sant Cebrià

Del 16 a les 17:00 al 17 de setembre de 2023 a les 00:00

L'Ajuntament de Sant Cebrià us convida a participar de les activitats programades per la Diada de Sant Cebrià de Vallalta:

A les 17 h: actuació infantil conta contes "Explica'm la selva", a la Plaça 11 de Setembre o en cas de pluja a la biblioteca de l'IE El Pi Gros. 

De 17 h a 18 h: Visita al campanar.

A les 18 h: Missa solemne i llançada de coets, a l'Església.

A les 18 h: 2a edició Sant Cebrià Game Fest: Durant 12 hores, el pavelló municipal es convertirà en una autèntica festa del videojoc, amb múltiples àrees de joc i entreteniment: la Zona Gaming, amb consoles PlayStation i Xbox d’última generació i simuladors de conducció; la zona Mobile, amb taules i connexió WIFI per a mòbils i la Zona Arcade amb simuladors de joc més antics. Fes la teva inscripció AQUÍ.

A les 20 h: Havaneres Mar i Vent, a l'acabar cremat i pasta dolça per a tothom, a la Plaça 11 de Setembre i en cas de pluja al pati cobert de l'IE El Pi Gros.

Diumenge 17 de setembre: "Lluís Domènech i Montaner, una ruta per la Vallalta", activitat inclosa en la celebració de l'any Domènech i Montaner que consistirà en la ruta que va fer el 17 de setembre de 1893, que transcorre pels termes municipals de Canet de Mar, Sant Iscle de Vallalta, Sant Cebrià de Vallalta i Sant Pol de Mar. L'inici de la ruta serà a la riera Sant Domènec de Canet de Mar a les 8 hores. Els participants hauran d’anar vestits amb roba de l’època. Els assistents poden fer la ruta completa o per trams. L'activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia. Pots fer-ho mitjançant el següent enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_aoDPLI2dTaVPiFWVzvgpJImD7KhnSygjPcHG9MlYjDEmdQ/viewform?usp=sharing

Darrera actualització: 13.09.2023 | 12:09