Espectacle de Circ "La Piedra de madera"

Dissabte, 13 d’abril de 2024 de 18:00 a 19:00

El Parc Puigvert de Sant Cebrià de Vallalta serà l'escenari dissabte 13 d'abril, a partir de les 18 hores, d'un espectacle de circ contemporani titulat "la piedra de madera".

La Piedra de Madera és un punt de trobada intergeneracional. Un lloc en què grans i petits poden compartir una experiència a través dels llenguatges del circ, la confiança i l’humor.

A partir de l’objecte que dona nom a l’espectacle, metàfora d’haver d’encaixar a la força en el nostre món, Celso Pereira, Francesca Lissia i José Luis Redondo, ànimes de la Companyia de Circ “eia” i artífexs d’aquesta proposta, aborden diferents temàtiques molt actuals: la diferència, la por i l’inqüestionable valor social de les arts escèniques.

Les escenes que veurem i viurem a La Piedra de Madera se succeeixen, es repeteixen i es transformen; el públic és una peça essencial de l’espectacle, un intèrpret més: la seva participació activa oferirà punts de vista diferents, opcions inesperades. Perquè, com pedres en un penya-segat que prenen forma a força de cops, totes i tots ens mimetitzem, fins i tot qui no és de pedra.

Formats tots tres a l’escola de circ Carampa de Madrid, i Pereira i Líssia, a la Universitat de Circ i Dansa d’Estocolm, els integrants d’“eia” han rebut diversos premis —entre els quals, el Premi Ciutat de Barcelona i el Max al millor espectacle revelació— per treballs anteriors.

Durada: 50 minuts.

Format: taquilla inversa

Darrera actualització: 9.04.2024 | 09:00