Festa Major (quart dia)

Diumenge, 25 de setembre de 2022 de 10:00 a 19:00

10.00h

Xocobici. Nova zona esportiva (darrera de l’escola bressol El Rial).

10.30h a 13.30h

Cursa d’obstacles Xtremrace i inflables pels més petits (Passeig de la II República (Camp de futbol) 

Espai ualabí. Un espai on els infants de 0 a 3 anys i les seves famílies, acompanyats per personal d'Artijoc, gaudiran d'una estona de joc. Propostes sensorials, de moviment, de construcció i racó de lectura. (Camp de futbol)

12.00h a 22.00h

Sant Cebrià Game Fest, Esdeveniment tecnològic “Logro desbloqueado”.

Gaudeix del millor esdeveniment tecnológic a Sant Cebrià de Vallalta!
No t’ho perdis, reuneix els teus amics i prepareu-vos per a gaudir de la millor diversió i la màxima competició. Viu l’emoció dels videojocs en diferents zones habilitades per a gamers, com la Zona Gaming o la Zona Mobile, on podràs instal·lar-te i jugar amb el teu dispositiu o els que tenim preparats. Inscriu-te fent clic aquí!

(Passeig de la II República, pavelló municipal)

19.00 h

ARA MÉS! Nou espectacle del famós humorista Pep Plaza. Un munt d’històries encadenades i desencadenades dalt de l’escenari. Acompanyat pel pianista Nito Figueras en directe, Pep Plaza converteix el seu món de personatges en un fil teatral que comença i… no se sap ben bé on acaba. Ho hauràs de descobrir. Tots els personatges surten de la veu de Pep Plaza convertit en narrador i testimoni d’excepció dalt de l’escenari.Places limitades, reserva la teva fent clic aquí!

(Passeig de la II República, pavelló municipal)

Durant tot el dia gaudirem de servei de bar dins del pavelló municipal. Hi haurà frankfurts, pizzes, patates xips, begudes i gelats. 

 

Darrera actualització: 13.09.2022 | 12:12