Jornada tecnològica Futurama

Diumenge, 17 de desembre de 2023 de 10:00 a 15:00

L'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ha fet una aposta per l'educació 360 com a municipi educador. Recollint necessitats, preocupacions i voluntats de les regidores d'Educacuó, Cultura, Joventut, Diversitat i Societat Digital s'ha decidit realitzar una jornada tecnològica anomenada FUTURAMA, tot rememorant l'exposició Mundial de Nova York de 1939 (anomenada Futurama) que mostrava com seria el món trenta anys després, cap als seixanta.

Les jornades tecnològiques son una plataforma excepcional per a la promoció de l'educació i la innovació. Aquestes jornades ofereixen una oportunitat única per a explorar les últimes tendències tecnològiques i com poden ser integrades de manera efectiva en l'entorn educatiu i personal i en la promoció de la innovació.

Des del punt de vista de l'educació, aquestes jornades permeten a les persones educadores i estudiants estar al corrent de les noves eines i recursos disponibles així com la reflexió i cura dels bons usos. Això no només millora la qualitat de l'ensenyament, sinó que també prepara per a un futur que està cada vegada més impulsat per la tecnologia, un futur que és ara, tal com es manifesta en el mateix eslògan de la jornada Futurama.

L'esdeveniment s'inaugurarà amb xocolata amb xurros i amb l'observació del cel gràcies a un telescopi diürn. 

A l'interior del pavelló hi haurà sis zones: la distopia, la Casa (subdividit en tres espais: sala, cuina i habitació), la Salut (subdividit en consultori, laboratori i quiròfan), l'Educació, la Feina i l'Entorn natural.

A cada zona hi haurà xerrades, tallers i informacions diverses.

Consulta tota la informació AQUÍ

Darrera actualització: 28.11.2023 | 09:46