Taller de dansa africana i concert multidisciplinari

Diumenge, 28 de gener de 2024 de 16:00 a 20:00

Diumenge 28 de gener de 16 a 17:30 hores tindrà lloc a la sala polivalent de la zona esportiva un taller de Consciència Ngoma, de dansa africana, a càrrec de dos artistes d'origen zulú, un taller d'exploració del moviment indígena sud-africà. El preu és de 25€ i pots reservar la teva plaça al 687 07 89 55.

Taller Consciència Ngoma
Part I (meditació Ingoma). A partir de l'estètica de la dansa zulú; La dansa zulú varia en moltes formes, però en totes elles el que s'exhibeix és força, ja que una de les seves funcions va ser utilitzada pels guerrers abans i després de tornar de la guerra. A través d'aquesta forma de dansa ens connectem amb el jo guerrer interior i accedim a la nostra força interior.

Part II (Flux de moviment autèntic). Els moviments de música i dansa tradicionals africans són cíclics; amb cada cicle l'energia progressa i comença a desenvolupar-se; el que semblava ser el mateix so i moviment lentament comença a canviar de forma. Sense trencar el cicle, permetem que els nostres cossos ens portin on necessitem estar i confiem en el flux del moviment.

Posteriorment, a les 18 hores, també a la sala polivalent, hi haurà un concert multidisciplinari, a càrrec de Nkosenathi Ennie (Sud-àfrica) i Sasha Agranov (Rússia i Israel). El format serà de taquilla inversa.

Darrera actualització: 25.01.2024 | 15:24