Abocament il·legal a les portes del Parc Natural del Montnegre

Dimarts, 7 de setembre de 2021 a les 00:00

Es recorda a la ciutadania que tenen a la seva disposició del servei de recollida de voluminosos porta a porta i la deixalleria de la Vallalta, ambdós gratuïts.

En un dels camins rurals d’accés al parc natural del Montnegre, entre les urbanitzacions Castellar d’Índies i Can Palau, s’ha detectat aquest abocament il·legal. La Policia Local de Sant Cebrià de Vallalta ha aixecat acta i ha obert un expedient contra la presumpta infractora. La brigada municipal ha retirat aquest abocament il·legal.

Davant d’aquest fet, el consistori local demana a tota la població dipositar les deixalles dintre dels contenidors habilitats. L’Ajuntament denuncia aquests comportaments incívics, tant per la seva perillositat com pel no compliment amb la normativa municipal i la conseqüent despesa extra que ocasiona a les arques públiques municipals.

Així mateix es recorda a la ciutadania que tenen a la seva disposició del servei de recollida de voluminosos, porta a porta, prèvia trucada a l’empresa adjudicatària del servei (Resmar, 937996280) per sol·licitar-lo, així com la deixalleria de la Vallalta, ambdós gratuïts.

Darrera actualització: 07.09.2021 | 14:10