Activitats febrer 2024 a Sant Cebrià de Vallalta

Divendres, 2 de febrer de 2024

OPEN DE PATINATGE ARTÍSTIC

Diumenge 4 de gener a les 16 hores al pavelló municipal. Organitza Club de Patinatge Artístic Sant Cebrià juntament amb el CPA Calella. Hi participaran clubs de Canet, Tordera, Malgrat i una escola de Pineda. Preu de 3€.

XERRADA "ESTRÈS I SALUT"

Dimarts 6 de gener a les 18 hores al Casal d'AvisA càrrec de Luis Fernández, referent de benestar emocional del CAP de Canet. Gratuït, aforament limitat i no cal inscripció.

Més informació AQUÍ

PRESENTACIÓ ART TERÀPIA JUNGUIANA

Dimecres 7 a les a les 18 hores al carrer Esplanada, 4. A càrrec de Carmina P. Soriano. La presentació també tindrà lloc dissabte 10 a les 11 hores.

SANT CEBRIÀ, SEU DEL TORNEIG INTERNACIONAL FIT PROMISES

Divendres 9 i dissabte 10. El camp de futbol municipal acollirà divendres de 17:30 a 20:30 h, partits de categoria cadet femenina. Dissabte de 9:30 a 19 h, partits de categoria juvenil masculina amb la participació del CF Sant Cebrià. Lloc: Camp de futbol municipal.

Més informació AQUÍ

FESTA DE CARNAVAL

Dissabte 10 a partir de les 17 hSortida de la cercavila des del carrer 1 d’octubre del 2017 fins al pavelló municipal on hi haurà diverses activitats com la desfilada de disfresses, una actuació de DragXtrem, l'entrega de premis, sopar i música amb DJ. Lloc: Pavelló municipal. Pots aconseguir els tiquets del sopar a la Botiga de la Jenni o al Casal d'Avis.

Més informació AQUÍ

LES BASES D'UNA CUINA NATURAL, ENERGÈTICA I SOSTENIBLE

Diumenge 11 a les 10 hores a l'escola bressol El RialPrimer dels sis cursos del “cicle per una alimentació saludable”, a càrrec de Sembrar i Nuricia, experts en nutrició. Més informació: nuricia.info@gmail.com o info@sembrar.cat. També pots trucar al 613085132 (Miki) o al 616284269 (Jordi)

Més informació AQUÍ

XERRADA "LA IMPORTÀNCIA DE L'AUTOCURA DE LA PARELLA EN L'AVENTURA DE LA PARENTALITAT"

Dimarts 13 a les 16:30 hores a l'escola bressol El RialA càrrec de Luis Fernández, referent de benestar emocional del CAP de Canet. Inscripcions a l’apartat notícies de la  web municipal. Gratuït. Lloc: Escola Bressol El Rial.

Més informació AQUÍ

OPEN DE PATINATGE

Dissabte 17 a les 9 hores al pavelló municipal. Organitza la Federació Catalana juntament amb el CPA Sant Cebrià.

JORNADA DE CONSCIENCIACIÓ I VISIBILITAT DE L'ESPORT INCLUSIU

Diumenge 18, a partir de les 10 hores al camp de futbol municipal. L’Associació Invencibles organitza aquesta jornada per generar consciència i lluitar contra l'exclusió mitjançant l'esport. Hi participaran el Barça i l'Andorra Genuine i els diferents equips dels Invencibles. L’objectiu és oferir la oportunitat de jugar un partit de futbol inclusiu a aquells infants que no tenen la possibilitat de fer-ho a les seves poblacions, per una banda, i per l’altra generar visibilitat i consciència sobre la gran necessitat i demanda que hi ha a la societat per fomentar l’esport per tothom.

SORTIDA AL TEATRE CLAVÉ DE TORDERA

Diumenge 18 a les 16:30 hores sortida amb autocar des del pàrquing del pavelló municipal. La sortida és per anar a veure l'obra "L'illa deserta", a càrrec de Miki Esparbé i Maria Rodríguez. Compra les entrades al Casal d'Avis, cada tarda, de dilluns a divendres.

Més informació AQUÍ

CALÇOTADA I FESTA DELS 80/90/00 (CF SANT CEBRIÀ)

Dissabte 24 a partir de les 14 hores, començarà la Calçotada organitzada pel CF Sant Cebrià. Per comprar els tiquets pots fer-ho a la Botiga de la Jenni, al Martri Sports o al mateix camp de futbol. Hi haurà servei de bar, sortejos i a partir de les 17 h, música amb DJ Víctor Borau, que s’allargarà fins a la nit. Lloc: Pavelló municipal. 

CONCERT DE MÚSICA EN VIU A L'ESGLÉSIA

Dissabte 24 a les 19 hores, concert de música en viu de Músiques del Món, a càrrec de Nihan Devecioglu i Tanit Navarro. Format: taquilla inversa. Lloc: Església.

Darrera actualització: 5.02.2024 | 15:04