Aquest cap de setmana comença la 1a edició de la Festa de la Diversitat

Dilluns, 17 de juliol de 2023 a les 00:00

Tindrà lloc tres dies: divendres 21 de juliol, amb la projecció de pel·lícules, dissabte 22 de juliol, amb el sopar cabaret Drag Extrem, i el diumenge següent, 30 de juliol, amb la representació de l’obra de teatre “Connexions", a càrrec del grup de teatre local Sofocus

Els dies 21, 22 i 30 de juliol tindrà lloc a Sant Cebrià de Vallalta la 1a edició de la Festa de la Diversitat- Mosaic Fest, que té l’objectiu de fomentar la inclusió, el respecte i la tolerància cap a totes les persones: “En els temps que corren, és molt important l’educació en el respecte i des de l’Ajuntament creiem imprescindible dedicar un cap de setmana a fer activitats pensant en la diversitat”, destaca la regidora de Diversitat, Anna Rodón.

El primer dia, divendres 21, hi haurà la projecció de dues pel·lícules a la sala polivalent de la zona esportiva. A les 18 hores es projectarà Wonder i a les 20 hores, Intocable, ambdues històries relacionades amb la temàtica de la diversitat, amb crispetes de molts colors incloses per a tots els assistents.

El segon dia, Dissabte 22 a les 21 hores, tindrà lloc al pavelló municipal un sopar-cabaret amb Drag Extrem com a protagonista. El sopar consistirà en amanida de tomàquet i mozzarella, fideuà, pastís de mousse de mango, sangria de vi i aigua. Els tiquets del sopar es poden comprar a la perrqueria Xtrem, al restaurant Ca la Fina o al Supermercat Dia. També hi haurà servei de bar i música amb DJ Urban fins a les dues de la matinada. 

El tercer dia de la Festa de la Diversitat serà el diumenge 30 de juliol, a les 19 hores, al pavelló municipal, amb la representació de l’obra de teatre “Connexions” que ens mostra, amb sentit de l'humor, com personatges molt diversos es relacionen. L'obra la presenta el grup de teatre local, Sofocus, que es torna a posar en marxa després de set anys d'aturada. Hi haurà pica-pica final i el preu de l’entrada serà de 5€.

“En les pròximes edicions de la Festa de la Diversitat farem tallers i diferents activitats per fomentar el respecte i la inclusió, enguany, malauradament, s'han convocat les eleccions estatals pel mig i ens ha impossibilitat realitzar més activitats, que en un inici havíem previst”, apunta Rodón, que posa èmfasi en la importància d'aquests tipus de festivitats: “Aquestes festes són importants perquè ajuden a crear consciència sobre la importància de la diversitat i de la inclusió en la nostra societat”, assegura.
 

Darrera actualització: 21.07.2023 | 10:17

Imatges