Aquest diumenge inaugurem l’espai Miquel Martí i Pol

Divendres, 5 de novembre de 2021 a les 00:00

Serà a les 17.30h. amb la presència de la vídua i un dels fills del poeta català.

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta inaugurarà aquest diumenge a les 17.30h. el nou espai Miquel Martí i Pol del municipi. Es troba al carrer Miquel Martí i Pol cantonada Avinguda Gaudí.  A l’acte hi assistiran la vídua del poeta català i un dels seus fills. Recordem que el consistori cebrianenc va arribar a un acord amb la Fundació Miquel Martí i Pol per dedicar al reconegut poeta un espai al municipi.

La voluntat és convertir l’espai en una zona enjardinada i d’entrada natural a la riera del municipi. El nou espai Miquel Martí i Pol vol ser un punt cultural i educatiu al municipi. A través d’aquest espai que proposa un joc de pistes que donarà a conèixer una part de l’obra del poeta i de la seva vida. Us convidem a que vingueu a resoldre... Els misteris d’en Miquel.

Recordem que l’1 d’octubre del 2020, l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta va canviar de nom un tram del carrer Miquel Martí i Pol (el de davant l’Escola El Pi Gros) per carrer 1 d’octubre de 2017 en resposta a la moció presentada per ERC, JuntsXCat i la CUP l’any 2017, just després de la brutal agressió per part de les forces de l’Estat a un bon nombre de cebrianenques i cebrianencs que anaven a exercir lliurement el seu dret a vot en motiu del Referèndum d'Autodeterminació de Catalunya organitzat pel govern català.

Darrera actualització: 04.11.2021 | 21:41