Aquest diumenge, Jornada de visibilitat i consciència de l’esport inclusiu infantil, a càrrec de l'associació Invencibles

Divendres, 16 de febrer de 2024 a les 11:00

Aquest proper diumenge 18 de febrer, a partir de les 10 h, el camp de futbol municipal de Sant Cebrià de Vallalta serà l’escenari d’una jornada de visibilitat i consciència de l’esport inclusiu infantil, a càrrec de l’associació Invencibles. L’entitat nascuda a la nostra població fa dos anys, organitza aquesta jornada per generar consciència i lluitar contra la exclusió mitjançant l’esport. 

L’objectiu és oferir la oportunitat de jugar un partit de futbol inclusiu a aquells infants que no tenen la possibilitat de fer-ho a les seves poblacions, per una banda, i per l’altra generar visibilitat i consciència sobre la gran necessitat i demanda que hi ha a la societat per fomentar l’esport per tothom, i és que l'esport és un dret i aporta beneficis increïbles a nivell social i emocional a tots aquests infants.

A la jornada hi participaran equips amb jugadors de més de 16 anys: la Fundació Barça Genuine, el FC Andorra Genuine, el CEF Can Mir, i els Invencibles del CD Blanes. També hi participaran jugadors dels Invencibles menors de 16 anys, repartits en quatre equips que jugaran entre ells.

Per aquesta jornada, els Invencibles han convidat a diferents infants d'altres ciutats del país: "Són dos infants, un de Sevilla i l'altre de Granada. Ens segueixen per xarxes socials i ens expliquen les barreres que es troben a l'hora de practicar esport en equip, vivint una constant exclusió social. Ja que malauradament nosaltres no podem arribar allà, els convidem per fer ressò junts i intentar fer conèixer aquesta gran necessitat", destaca Sandra Surís, una de les fundadores d'Invencibles.

Des de l'associació fan una crida perquè aquest diumenge els cebrianencs i les cebrianenques s’acostin fins el camp de futbol: “El canvi que volem veure al món de l'esport actual està en mans de tots i totes, és per això que ens agradaria molt poder comptar amb la vostra assistència, per ajudar-nos a donar visibilitat i trencar les barreres que tants infants encara han de saltar per a poder formar part d'activitats esportives inclusives".
 

Darrera actualització: 16.02.2024 | 13:03