Aquest divendres presentem la Campanya de Civisme Local

Dimecres, 22 de març de 2023

Un poble són moltes coses: és un paisatge, són uns carrers, és una determinada història, uns sentiments, uns colors i fins i tot unes olors, però per damunt de tot un poble és un espai de convivència. I conviure vol dir aprendre a respectar i aprendre, també, a respectar-nos a nosaltres mateixos. Les actituds incíviques perjudiquen, en el fons, el nostre benestar i la nostra salut; en definitiva, la nostra qualitat de vida.

El divendres 24 de març a les 19h a la Sala de Plens, l'Ajuntament presentarà la campanya “Sant Cebrià, fem-ho millor” que té l'objectiu de conscienciar tots els habitants del municipi de la importància de tirar la brossa allà on toca i de respectar el nostre entorn, per exemple recollint quan toca els excrements dels nostres gossos. Durant la presentació es projectaran dos curtmetratges que formaran part de la campanya de conscienciació impulsada per l'Ajuntament. 

La campanya descriu comportaments que tothom pot tenir molt presents. Els hem vist moltes vegades. I els hem patit, de ben segur, unes quantes més. No es tracta d’assenyalar ningú. Es tracta que, a partir d’ara, entre tots i totes esmenem tot allò que no fem bé. En benefici del nostre poble, en benefici d’aquest espai de convivència que és i ha de ser Sant Cebrià de Vallalta. 

 

Darrera actualització: 22.03.2023 | 09:53