Aquest mes de novembre apunta't a les activitats que es realitzen al Punt Jove

Dijous, 2 de novembre de 2023 a les 00:00

Apunta't al torneig de Ping Pong, al Taller tecnològic Steamlab i al Taller de cuina sense pares. Pots fer-ho a les mateixes instal·lacions del Punt Jove dilluns, dimarts, dimecres o divendres a la tarda o al 659883072

Durant el mes de novembre realitzem diverses activitats al Punt Jove adreçades als infants, joves i adolescents del municipi.

- El dimarts 7 de novembre tindrà lloc el Torneig de Ping Pong de 17 a 20 hores. Hi haurà premis pels guanyadors i pica pica per a tots els assistents

- El dijous 9 de novembre realitzarem la segona activitat del Taller tecnològic Steamlab de 16:30 a 19 hores. En aquesta activitat, els alumnes creen diferents joguines amb circuits elèctrics.

- Els dilluns 13 i 20 de novembre realitzarem el Taller cuina sense pares de 18 a 20 hores. En les dues sessions, primer farem una part teòrica de 30 minuts amb informació sobre nutrició i alimentació, i posteriorment una segona part pràctica de 90 minuts amb l'el·laboració dels plats. Entre els dos dies farem els següents menús:

13 de novembre de 2023: Tàrtar de llenties, Albergínia farcida de tonyina amb patata al romaní i Mousse de cacau i plàtan.

20 de novembre de 2023: Guacamole amb estics de pastanaga i cogombre, Arròs amb pollastre al curri, Batut amb fruita.

L’objectiu d’aquests tallers és transmetre al jovent receptes fàcils, saludables i sostenibles, que fomentin una alimentació sana amb verdures i fruites. ‘Cuina sense pares’ és un programa impulsat per la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 02.11.2023 | 18:43