Avui, 1 de setembre, s’allibera el peatge de la C-32

Dimecres, 1 de setembre de 2021 a les 00:00

Passa a ser gestionada per la Generalitat de Catalunya.

A partir d’avui dimecres 1 de setembre totes les persones que utilitzin la C-32 no hauran de pagar peatge. Aquesta passa a ser gestionada per la Generalitat i afecta els peatges situats a l'altura de Vilassar de Dalt, Arenys de Mar i Tordera.

En una primera etapa s'aixecaran les barreres i en una segona etapa es demoliran les cabines, eliminant tot tipus d'interrupcions o molèstia al trànsit. A les 00 h de l’1 de setembre s’aixecaran les barreres de les cabines de peatges amb una senyalització de reducció de velocitat a 30 km/h al seu accés i sortida. Als peatges troncals es deixaran 4+4 cabines obertes per absorbir el trànsit de la via. Immediatament s'iniciaran els treballs de demolició dels peatges troncals, amb un termini de 6 setmanes, per habilitar el pas lliure dels tres carrils de l'autopista.

 

Quins peatges s'alliberen?

Acaben les concessions d'Abertis en quatre autopistes catalanes: el tram nord de l'AP-7 (de Vila-seca a la Jonquera); l'AP-2, de Saragossa al Penedès; la C-32 al Maresme i la C-33 entre Barcelona i Montmeló.

Això vol dir que, a partir de la mitjanit del 31 a l'1 de setembre, ja no caldrà pagar peatge per passar per aquestes vies, que en total sumen més de 556 quilòmetres (comptant els ramals d'accés).

Darrera actualització: 30.08.2021 | 16:27