Bategem la Zona Esportiva amb el nom de Maria Puigvert

Dilluns, 13 de març de 2023

Una cinquantena de persones van assistir el dissabte al matí al bateig de la Zona Esportiva Municipal de Sant Cebrià de Vallalta que passa a anomenar-se Zona Esportiva Maria Puigvert i Roca. A l'acte hi van assistir l'alcalde, Albert Pla, juntament amb la regidora d'Esports, Isabel Vico i la família de Puigvert.

En els seus parlaments, Pla i Vico van posar èmfasi en la importància que va tenir pel poble la Maria Puigvert, sent un referent en diversos àmbits, un d'ells l'esportiu. Als anys 70 va ser la primera i única dona presidenta del club de futbol local, va ser àrbitre i va donar un gran impuls al futbol al municipi. Una de les filles de Puigvert, va llegir un escrit molt emotiu posant en relleu la figura de la seva mare. 

Els fills de la Maria van ser els encarregats de posar la placa en homenatge a la seva mare en la qual s'hi podia llegir "Zona Esportiva Maria Puigvert Roca” amb la inscripció “En reconeixement al seu suport i dedicació a l’esport d’aquest poble”.

D’aquesta manera, el govern municipal segueix amb la seva aposta per a la feminització dels espais municipals després d’inaugurar fa prop d’un any la Plaça Margarita Muns Casellas.

Darrera actualització: 13.03.2023 | 08:59