Bon paper del Club Patinatge Artístic Sant Cebrià en les competicions Open del territori català

Dimarts, 25 d'octubre de 2022 a les 00:00


El club de patinatge del municipi, que compta amb 11 anys d’experiència, té actualment 45 patinadors que competeixen en modalitat lliure i parelles d’artístic. Com a novetat d’aquest any han ofert la modalitat de solo dance

A pocs mesos d’acabar la temporada, en patinatge les temporades són de gener a desembre, el Club Patinatge Artístic Sant Cebrià fa balanç del que ha estat un bon any pels seus esportistes: “Ha estat una temporada molt profitosa per tots els patinadors de tots els nivells ja que hem obtingut molts bon resultats en les competicions Open del territori Català”, destaca la coordinadora, Mireia Perellón.

La darrera fita ha estat la de l’Iliana Garcia que després d'una recuperació de lesió d'isquiotibials va assolir el títol de campiona de Catalunya cadet 10. “Porta 4 anys patinant amb nosaltres i és una patinadora que destaca per la seva constància i esforç sense fronteres”, assegura Perellón.

De categoria promoció cadet, la parella d’artístic Toni Casals i Paula Bonilla van quedar primers de Barcelona i de Catalunya. Bonilla, en la modalitat lliure alevina de nivell 11, va quedar 13a al campionat de Barcelona i es va classificar pel campionat de Catalunya. També destacar Chloe Perellón, que va assolir un 5è lloc de Catalunya a la copa federació aleví nivell 4.

Els patinadors i patinadores del club entrenen tots els dilluns, dimecres i divendres de 17h a 21:30h i també dissabtes alterns en horari de matí. Un club que gaudeix d’un aspecte social molt important, on hi destaca la reconeguda comparsa de Carnaval, però també la col·laboració en activitats o celebracions que s’organitzen al poble.

Aquest mes de desembre, després de dos anys de no poder-lo celebrar degut a la pandèmia, el club tornarà a organitzar el Festival anual, que cada any és temàtic i enguany tractarà sobre vídeojocs i arcade: “Són balls grupals amb vestuari i músiques relacionades amb la temàtica”, explica Perellón. 

Una de les altres activitats anuals que organitza el club és el Campus d’estiu al mes de juliol que enguany ha estat un èxit amb més de 90 inscrits.
 

Darrera actualització: 25.10.2022 | 08:58