Com podem ajudar davant el conflicte a Ucraïna

Dijous, 10 de març de 2022

El Govern de Catalunya posa a disposició un recull de les ONG i organismes multilaterals que donen resposta a la crisi humanitària a Ucraïna.

Us informem que davant la voluntat de la ciutadania catalana d'oferir suport a la població afectada pel conflicte d'Ucraïna, el Govern de Catalunya, en la línia que estableixen la majoria d'organitzacions internacionals, destaca que la forma més efectiva de canalitzar l'ajuda és fent aportacions econòmiques a les entitats que ja treballen sobre el terreny.

En aquest sentit, posen a disposició un recull de les ONG i organismes multilaterals que donen resposta a la crisi humanitària a Ucraïna. Aquest espai s'actualitzarà periòdicament.

Hi podeu accedir aquí: http://cooperaciocatalana.gencat.cat/ca/que-fem/accio-humanitaria/ucraina/

En aquest mateix sentit, el Ministeri de l'Interior ha creat un espai a la seva pàgina web on ha penjat un full informatiu complet de l'Oficina de Suport al Refugiat sobre protecció temporal per a aquelles persones desplaçades com a conseqüència de la guerra d'Ucraïna. El document està en espanyol, anglès, ucraïnès i rus.

Hi podeu accedir aquí: http://www.interior.gob.es/es/web/servicios-al-ciudadano/ucrania-proteccion-temporal

 

Darrera actualització: 21.03.2022 | 10:07