Comença el curs escolar 2023-2024 a Sant Cebrià de Vallalta

Divendres, 8 de setembre de 2023 a les 00:00

Entre l'institut escola El Pi Gros, que aquest nou curs estrena la primera promoció de 4t d'ESO, i l'escola bressol El Rial, enguany el municipi compta amb uns 400 alumnes

Aquest dimecres va iniciar el curs l'alumnat de l'institut escola El Pi Gros. Entre les novetats d'aquest curs hi ha la primera promoció de 4t d'ESO amb dues línies, fet que permet al centre completar tota l'etapa formativa obligatòria. Així, aquest nou curs escolar l'institut escola compta amb 356 alumnes, 54 d'I3 a I5, 165 de 1r a 6è i 137 d'ESO, en el qual hi ha dues línies per curs.

Pel que fa a l'escola bressol El Rial, inicia el curs el dimarts 12 de setembre amb els primers dies o setmanes d'acollida, segons les necessitats de cada infant. Enguany el menjar es tornarà a cuinar al mateix centre -l'any passat es portava de fora- i tindrà una cuina de temporada, de proximitat i amb el màxim de producte ecològic: "Nosaltres pensem que l'educació no ha d'anar deslligada de la salut i la nutrició és un pilar important per a la infància", destaca la directora, Sandra Ruiz.

Per aquest curs, el centre, que és de titularitat municipal, ha donat cabuda a tots els infants de Sant Cebrià de 2 a 3 anys que van fer la preinscripció.

Es mantenen les ràtios de dues mestres per cada vuit nadons, dues mestres per cada tretze infants, d'1 a 2 anys, i en lloc de tenir un sol grup de 2 a 3 anys amb 20 infants i dues tutores, s'han fet dos grups de 12 infants amb una tutora per grup. "Amb aquestes ràtios podem seguir treballant amb una alta qualitat", assegura Ruiz.

Darrera actualització: 08.09.2023 | 14:28

Imatges