Comencem a preparar el 10è aniversari d’agermanament amb Sant Cebrià de Rosselló

Dijous, 18 de novembre de 2021 a les 00:00

Una comitiva de l'Agermanament de Saint-Cyprien va fer-nos una visita per començar a preparar els actes de celebració.

Aquest pròxim 2022 l'agermanament entre Sant Cebrià de Rosselló i Sant Cebrià de Vallalta complirà 10 anys. Per aquest motiu, una comitiva de l'Agermanament de Saint-Cyprien va fer-nos una visita per poder començar a preparar aquest desè aniversari. Va ser durant el cap de setmana de la Fira del Mil·lenari.
 

Durant aquests dos dies de treball, vam fer una visita al Castell de Santa Florentina de la mà del centre d'estudis Lluís Domènech i Montaner, que va servir per entendre l'origen de les nostres poblacions i també de la Vallalta. El mateix dissabte es va celebrar una reunió de treball per preparar la celebració dels 10 anys d'agermanament. En aquesta trobada de treball també hi va participar el Centre d'Estudi de Sant Cebrià (CESC) que fou qui va promoure l'agermanament.

Diumenge, aprofitant la Fira del Mil·lenari, el nou president del "comité de jumelage" va signar el llibre d'honor de Sant Cebrià de Vallalta. L'equip de govern s'ha emplaçat a fer una visita a la vil·la de Rosselló per enllestir les activitats.

 

Darrera actualització: 15.11.2021 | 19:45