Dilluns comencen les obres de desplegament de la fibra òptica del CTTI a Sant Cebrià de Vallalta

Divendres, 1 de desembre de 2023 a les 00:00

Les obres s'iniciaran el proper dilluns 4 de desembre a la urbanització de Can Domènec. La duració prevista d’aquestes actuacions serà d’uns 3 mesos

El CTTI (Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació) juntament amb Infraestructures.CAT de la Generalitat de Catalunya, està portant a terme un projecte de desplegament de la xarxa troncal de fibra òptica a tot Catalunya.

El tram que ha arribat a la nostra població correspon a la fase 7: ramals municipals entre les poblacions de Sant Cebrià de Vallalta, Tordera i Sant Iscle de Vallalta. El ramal 1 correspon al traçat que anirà per la carretera de Castellà d’Índies, des de la BV5128 i fins a la urbanització de Can Domènec. El ramal 2 correspondrà al traçat que passa per la carretera de Can Palau des de la BV5128 fins al carrer Romaní amb Collsacreu.

La tècnica que s’utilitzarà per portar a terme aquesta canalització serà una micro-rasa de 5,5 cm d’amplada per 35 cm de profunditat, amb la posterior reposició del paviment afectat.

Les obres s'iniciaran el proper dilluns 4 de desembre a la urbanització de Can Domenèc i durant aquesta setmana es realitzaran l’execució de pericons, senyalitzacions i treballs fora de la zona asfaltada. La duració prevista d’aquestes actuacions serà d’uns 3 mesos. Amb aquesta nova obra, aportarem més velocitat a la fibra òptica.

Darrera actualització: 01.12.2023 | 19:06