El CESC edita el número 62 del butlletí Vall-Alta

Dilluns, 27 de març de 2023 a les 00:00

El Centre d'Estudis Sant Cebrià ha editat un nou número del butlletí Vall-Alta. En aquest número 62 es parla de l'empresa del poble, Ruscalleda, amb un extens article sobre la seva història titulat "De Ruscalleda a Ruscalleda i fills, una empresa familiar que ha complert 60 anys".

En aquest número també s'hi explica que el CESC està preparant la 2a edició del llibre “La Gent de Sant Cebrià. Història d’un poble”, publicat l’any 1999 per Lluís Parera Cusí. Una segona edició que serà similar i fidel a l'original però amb alguns canvis: "Us demanem que, si teniu alguna puntualització o correcció a fer del llibre editat l’any 1999, ens ho feu saber, abans del dia 30 de juny d’enguany. Podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic: cesc-santcebria@hotmail.com, trucant als telèfons 680128845 (Anna Parera) o 654455319 (Marta Colell) i concretant una cita per atendre la vostra proposta o demanda". 

Així mateix, el Centre d'Estudis Sant Cebrià també relata que a l'estand de la Fira de la Maduixa, el proper 30 d'abril "trobareu el tercer volum de “La Col·lecció d’Auques del CESC”, amb dues noves seccions: Miscel·lània i Publicitat".

Per últim, expliquen que el diumenge 14 de maig el batlle i un nombrós grup de veïns de Sant Cebrià de Rosselló visitaran el nostre poble per ratificar els 10 anys d’agermanament amb aquesta població de la Catalunya Nord. L’Ajuntament i i la vocalia d’agermanaments del CESC estan treballant en el programa d’actes per a aquest dia.

Podeu consultar el butlletí en el document adjunt.

 

Darrera actualització: 27.03.2023 | 08:39