El dinar contra el càncer reuneix més de 300 persones i recapta 4.100 € per a la investigació

Dijous, 25 d’abril de 2024

Èxit de recaptació i de participació en la 20a edició del dinar contra el càncer de Sant Cebrià de Vallalta, que es va celebrar el passat diumenge 14 d'abril al pavelló municipal, organitzat per la junta local de l'Associació contra el càncer, amb la col·laboració de l'Ajuntament.

L'acte va començar a les 12 del migdia amb un grup de country que va fer gaudir de valent els assistents i tot seguit, a les 14 hores, va tenir lloc el dinar en el qual hi van assistir 300 persones: "Va ser un dia fantàstic en el qual tothom va col·laborar i va acabar molt content. L'ajuda dels voluntaris va ser increïble, entre ells els brasers, els voluntaris que van fer el dinar, que va quedar molt bo. També destaco la col·laboració de Cebrifest, una associació que s'està formant per organitzar festes pel poble, que van ajudar a muntar-ho tot i van portar el bar, i també la col·laboració dels comerços locals", relata Toñi Martínez, presidenta de l'associació local contra el càncer des d'aquest any.

Un cop acabat el dinar hi va haver música i ball i una rifa amb regals que van donar tots els comerços del poble.

Al dinar hi van assistir l'alcalde de Sant Cebrià, Albert Pla, i els regidors Anna Rodón, Javi Agulló, Isabel Vico, Ángel Mondéjar, Maria José Rosa i Jordi Armengol. Així mateix, també hi van ser presents dues persones de referència de l'associació contra el càncer catalana i l'alcaldessa de Sant Pol, Montserrat Garrido i diversos regidors de la vila veïna.

El dinar solidari va recaptar 4.100 €, una xifra molt superior a l'edició de l'any passat, que anirà íntegrament per a la investigació del càncer.

Darrera actualització: 25.04.2024 | 12:57