El "Mestre pelut", una experiència enriquidora per als alumnes de 3r de primària de l'IE El Pi Gros

Divendres, 10 de febrer de 2023 a les 00:00

Aquest passat dimecres els alumnes dels dos grups de tercer de primària de l'Institut Escola El Pi Gros van rebre una visita molt especial, en Miquel del "Mestre pelut" que, acompanyat de les seves dues gosses, va fer un taller als més petits sobre la tinença responsable d'aquests animals.

Durant l'activitat, organitzada per l'Àrea de Joventut-Infància de l'Ajuntament, en Miquel va explicar moltes coses referents a quines cures han de tenir els peluts de quatre potes que viuen amb nosaltres, tot el que necessiten (aliments, higiene, espai a casa, poder passejar...) i quina responsabilitat tenim nosaltres com a propietaris (xip, veterinari...). També va parlar del que cal tenir en compte abans de tenir un gos i com hem d'actuar en cas que patim un atac. Evitar els abandonaments i fomentar l'adopció, així com entendre com pensen per poder conviure amb ells van ser altres de les reflexions interessants que va fer en Miquel.

Els infants de l'escola van poder compartir l'estona amb l'Alai, una Cooker, i la Lula, una Golden retriever amb qui també van interactuar. Una experiència reconfortant que va tenir una molt bona acollida tant per part dels més petits com de les educadores del centre.

Darrera actualització: 10.02.2023 | 11:13

Imatges