El nou espai Biblioaccés de Sant Cebrià de Vallalta ja és una realitat

Dilluns, 25 d'abril de 2022 a les 13:00

Es troba ubicat a l'Institut-Escola El Pi Gros i estarà obert al públic de dimecres a divendres de 17 a 19h.

L'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta va inaugurar el dissabte 23 d'abril el nou espai de la biblioteca municipal. L'espai Biblioaccés està situat a les dependències de l'Institut-Escola El Pi Gros i estarà obert al públic de dimecres a divendres de 17 a 19h. Aquest servei serà complementari amb el del Bibliobús que continuarà prestant servei al municipi amb la mateixa freqüència que fins ara. La inauguració, que va coincidir amb la diada de Sant Jordi, va comptar amb una representació teatral i la presentació del llibre "L'etern retorn" d'Asmaa Aouttah.

El nou espai Biblioaccés de Sant Cebrià de Vallalta ja és una realitat. I gràcies a la implicació ciutadana i als pressupostos participatius de l'any passat que van impulsar aquesta iniciativa completada per l'equip de govern del consistori cebrianenc. Aquest passat dissabte 23 d'abril se'n va fer la inauguració amb la representació de l'obra de teatre "La Joana Silencis", una adaptació de "En Joan Silencis" de Miquel Martí i Pol que va anar a càrrec de l'Hivernacle, un espai on créixer. Hi van participar alumnes de 5è i 6è de primària de l'Institut-Escola el Pi Gros, els quals van ser els encarregats de fer adaptació i creació tota l'escenografia.

Seguidament, es va presentar el llibre "L'Etern retorn" d'Asmaa Aouttah, en la qual l'autora va explicar la motivació d'haver-lo escrit i va signar i dedicar a tothom que ho va voler.

Darrera actualització: 27.04.2022 | 09:07

Imatges