El número 11 de la Cebrianenca ja és al carrer

Dijous, 1 de desembre de 2022 a les 00:00

Ahir va començar el repartiment del Butlletí d’Informació Municipal “La Cebrianenca” que edita l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta. En aquest exemplar, el número 11, destaquem que més de 400 alumnes van inciar les classes a Sant Cebrià de Vallalta entre l'IE El Pi Gros i l'Escola Bressol El Rial, el mes de setembre. Parlem del nou sènior femení del CF Sant Cebrià de Vallalta amb l'entrenadora, Iria Rivas, i amb el coordinador del club, Oscar Sevilla, i expliquem la creació de la nova associació cebrianenca, El racó de les lletres amagades.

També publiquem la notícia sobre l'inici de les obres dels jocs d'aigua infantils, que va ser la proposta guanyadora dels Pressupostos Participatius d'enguany, les obres de la plaça 11 de setembre que ja entren en la seva fase final i l'inici de l'asfaltat de la urbanització Vistamar. Pel que fa a actes que han tingut lloc al poble, destaquem la gran assistència que van tenir les activitats de Festa Major, a finals de setembre, i la Festa de Castanyada - Halloween, l'últim dia d'octubre. També el sopar contra el càncer que va aplegar prop de 200 persones al pavelló municipal i va recaptar 2.500€.

Un número 11 de la Cebrianenca que també relata la gran acollida que va tenir el projecte Singulars, com també les nombroses activitats que es realitzen des del Casal d'Avis per la gent gran del municipi, així com les activitats que es realitzen des de l'Hivernacle, enfocat als joves del municipi. Finalment, com en cada número, hi ha l'escrit dels diferents grups municipals.

Darrera actualització: 01.12.2022 | 14:40