El número 12 de la Cebrianenca ja és al carrer

Divendres, 31 de març de 2023 a les 00:00

Avui ha començat el repartiment del Butlletí d’Informació Municipal “La Cebrianenca” que edita l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta. En aquest exemplar, el número 12, destaquem la inauguració de la plaça 11 de setembre i el bateig de la Zona Esportiva amb el nom de Maria Puigvert Roca. També parlem de la nova sala polivalent oberta a entitats i associacions del municipi, situada al local de la ràdio nova, i dels nous seients instal·lats al camp de futbol municipal, entre altres.

Entrevistem l'alcalde, Albert Pla, i el primer tinent d'alcalde, Jordi Marqueño, que ens fan un balanç del que han estat aquests quatre anys de govern municipal i com ha funcionat la coalició de govern entre els dos partits.

També entrevistem l'alpinista cebrianenc, Lluís Tripiana, un dels pocs supervivents de la tragèdia de muntanya més gran viscuda al Pirineu Català, la tragèdia entre el Balandrau, la Coma del Orri i el Gra de Fajol, al Ripollès, on van morir un total de 10 persones per culpa d'un torb, el 30 de desembre del 2000. 

A la secció entitats, parlem de l'organització de la lliga de futbol femení de categoria sènior +30 per part del CF Sant Cebrià i també de l'Associació de Puntaires, que reprenen l'activitat després de la pandèmia.

Pel que fa a actes que han tingut lloc al poble, parlem de l'homenatge a la vellesa i la Fira del Mil·lenari, celebrats el passat mes de novembre i de l'èxit d'assistència al Parc de Nadal, al mes de gener. També destaquem la Cursa de Nadal La Cebrianenca, celebrada el 24 de desembre i la Festa de Carnaval, celebrada el passat mes de febrer amb fotos de la rua i l'acte

A la secció "Una mica d'història", el Centre d'Estudis Sant Cebrià ens parla de la història de les Caramelles a Sant Cebrià de Vallalta.

Com en cada número, a les darreres pàgines hi ha l'escrit dels diferents grups municipals.

En aquest número 12, hem introduït un llistat de telèfons d'interès del municipi i també codis QR amb totes les xarxes socials, per tal que els lectors hi puguin accedir de forma directe. 

Darrera actualització: 31.03.2023 | 18:35