El número 14 de la Cebrianenca ja és al carrer

Divendres, 15 de març de 2024 a les 00:00

Avui ha començat el repartiment del Butlletí d’Informació Municipal “La Cebrianenca” que edita l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta. En aquest exemplar, el número 14, destaquem que el whatsapp municipal de comunicació i participació ja està en ple funcionament, amb més de 300 usuaris, i expliquem com apuntar-se. També destaquem l'aprovació dels pressuposts municipals 2024 amb una pujada del 13% en medi ambient, un 11% en cultura i educació i un 8% en serveis socials, entre altres, respecte els pressupostos del 2023.

També parlem de la nova zona d'esbarjo per a gossos, el nou local adquirit per l'Ajuntament a l'edifici Baix Montseny, la instal·lació d'una estació meteorològica a Vistamar per part del Consell Comarcal del Maresme i la finalització de la segona fase d'ampliació de les plaques fotovoltaiques situades a l'Escola Bressol El Rial.

Pel que fa a comunicació, a banda del whatsapp municipal, també ressaltem la nova web de Ràdio Sant Cebrià (www.radiosantcebria.cat) que permet que es pugui escoltar en directe.

El canvi d'ubicació del mercat setmanal, que a partir del 6 d'abril estarà situat al pàrquing del pavelló municipal i l'obtenció del segell distintiu SC City 50-50 per part de l'Ajuntament pel seu compromís amb la igualtat de gènere, també són algunes de les notícies que pots llegir a la nova edició del butlletí municipal.

A la secció "l'Entrevista", parlem amb Jordi Marqueño que el passat mes de febrer va deixar la seva acta de regidor a l'Ajuntament després de 15 anys al consistori per ocupar el càrrec de gerent al Consell Comarcal del Maresme. 

També dediquem un espai per sensibilitzar la població envers la recollida de residus i envers la importància de prendre mesures per l'emergència per sequera. 

A la secció "Una mica d'història", del CESC, parlen d'en Josep Bassols Nualart, el darrer moliner de Sant Cebrià.

A la secció d'esports, parlem de la gran tasca que realitzen Els Invencibles, un projecte inclusiu en ple creixement i de l'èxit de la calçotada i Festa "tardeo" que va organitzar el CF Sant Cebrià.

A la secció "Entitats", posem en valor la gran feina que fa l'Associació de voluntaris i voluntàries de Protecció Civil Sant Cebrià i expliquem que l'associació El Racó de les lletres Amagades compta amb un programa de ràdio per parlar de literatura a Ràdio Sant Cebrià.

Com en cada número, a les darreres pàgines hi ha l'escrit dels diferents grups municipals.

En aquest número 14, com ja vam fer amb el 13 i el 12, hem introduït un llistat de telèfons d'interès del municipi i també codis QR amb totes les xarxes socials, per tal que els lectors hi puguin accedir de forma directa. Així mateix, en aquest darrer número també hi ha diversos codis QR per poder accedir directament al whatsapp municipal.

Darrera actualització: 15.03.2024 | 12:23