El Pla Local d’Ocupació ofereix tres llocs de treball a la Brigada Municipal

Dimarts, 6 de setembre de 2022 a les 00:00

Es preveu la contractació de dos Peons de serveis diversos i un Oficial de Primera, especialitat paleta, feines adreçades a persones en situació d’atur.

L'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta obre convocatòria de tres ofertes públiques de treball en el marc del Pla Local d'Ocupació 2022. Els llocs de treball són: dos peons de serveis diversos i un oficial de primera, especialitat paleta, i la seva durada serà de tres mesos.

La finalitat d’aquest Pla és la de promoure actuacions orientades a la millora de l’ocupació de les persones aturades i preferentment, d’aquelles que formen part de col·lectius en situació de vulnerabilitat.

Les bases de la convocatòria es troben exposades en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament, al web municipal a l’apartat Tauler d'anuncis i adjunts a la notícia.

Les instàncies es poden recollir a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà o baixar de la web municipal i presentar en el Registre general del consistori. També pots presentar-la telemàticament, en cas de tenir signatura electrònica, clicant en aquest enllaç.

El termini de presentació d'instàncies per prendre part en aquests processos selectius serà des del 7 de setembre fins al 13 de setembre, ambdós inclosos.

Darrera actualització: 07.09.2022 | 09:15