El Ple Municipal de Sant Cebrià de Vallalta va celebrar ahir dijous 26 la sessió ordinària corresponent al mes de gener

Divendres, 27 de gener de 2023 a les 00:00

Dijous 26 de gener a les 19 hores va tenir lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta el Ple Municipal corresponent al mes de gener.

Hi van assistir l’alcalde Albert Pla, que va presidir l’acte, juntament amb Anna Basas, Jordi Armengol i Anna Rodón d’ERC; Jordi Marqueño i Isabel Vico de Junts per Catalunya-Sant Cebrià; Cristina Romero i Javier Mallo de l’Agrupació de Veïns Sant Cebrià; Javier Agulló de la Candidatura d’Unitat Popular i Mònica Garcia del PSC; Sònia Scafa de Sant Cebrià Suma no va poder assistir al ple per motius de salut.

Pots veure’l sencer clicant aquí 

En el primer punt es va aprovar l’acta de la sessió anterior amb vots a favor de PSC, Junts per Catalunya, ERC i Agrupació de Veïns de Sant Cebrià i abstenció de la CUP.

En el punt A del segon punt es va donar compte del canvi de portaveu de la CUP que passa a ser Javier Agulló. En el punt B es va donar compte de les resolucions d’Alcaldia.

Tercer punt

a) Expedient 2394/2022. Ratificació DECRET 2022-0751. Es va aprovar el decret del Conveni transport públic interurbà 2022 amb vots en contra de PSC, Agrupació de Veïns de Sant Cebrià i de la CUP, i vots a favor de Junts per Catalunya i ERC.

b) Expedient 87/2023. Modificació plaça Tècnic/a de serveis jurídics, aprovada amb vots a favor del PSC, Junts per Catalunya i ERC, i en contra de la CUP.

c) Expedient 34/2023. Compatibilitat activitat privada enginyer tècnic, aprovada amb vots a favor del PSC, la CUP,  Agrupació de Veïns de Sant Cebrià, ERC i Junts per Catalunya.

d) Expedient 2252/2022. Organització i Disposicions Comunes de Control Intern. Aprovat amb vots a favor de PSC, Agrupació de Veïns de Sant Cebrià, ERC, Junts per Catalunya i abstenció de la CUP.

e) Expedient 2291/2022. Modificació inicial de les bases d'execució del pressupost. Aprovada amb vots a favor de PSC, Agrupació de Veïns de Sant Cebrià, ERC, Junts per Catalunya i abstenció de la CUP.

f) Expedient 2305/2022. Aprovació conveni delegació de competències SAD (Servei Atenció Domiciliària) exercici 2023. Es va aprovar amb vot en contra de la CUP, abstenció de l’Agrupació de Veïns i vots a favor de PSC, Junts per Catalunya i ERC.

Quart punt

a) Moció relativa a la sol·licitud d'una nova ponència de valors a petició de la CUP.  Vots a favor del PSC, Junts per Catalunya, la CUP i ERC.

L’alcalde Albert Pla es va veure obligat a convidar la regidora Cristina Romero de l’Agrupació de Veïns a marxar del ple per faltes de respecte.

El cinquè punt, l’informe de regidories, el pots sentir ESCOLTANT EL PLE.

La darrera part de la sessió va ser, com és habitual, la dels precs i preguntes.
 

Darrera actualització: 27.01.2023 | 13:59