El sopar solidari contra el càncer recapta més de 2.500€

Dimarts, 18 d'octubre de 2022 a les 00:00

El teixit comercial del municipi es va bolcar amb la cita solidària amb la participació de tots els establiments tant amb donacions com amb regals per sortejar. 

Prop de 200 persones van assistir el passat dissabte, al pavelló municipal, al sopar solidari contra el càncer que va organitzar l’Associació contra el càncer de Sant Cebrià de Vallalta. Els assistents van poder gaudir d’un sopar, amb un bon aperitiu, amanida variada, assortit d’embotits i pa amb tomàquet, que un cop finalitzat va donar pas a la música i al ball a càrrec de Lluís Serra.

“Que vinguin 190 persones a Sant Cebrià en un acte solidari no és fácil i ho vam aconseguir, estem molt contents de l’acollida i de la bona recaptació”, destaca Jaume Borrell, tresorer de l’Associació cebrianenca. Un cop acabat el sopar es van sortejar diversos obsequis com pernils, caixes de fruites i verdures, àpats a diferents restaurants del poble, vals regal variats i fins i tot un taronger. “Destaco la col·laboració per part del teixit comercial de Sant Cebrià, van participar tots els establiments que ens van donar més de 40 regals per sortejar”, assegura Borrell. 

En total, es van recaptar més de 2.500€, 1.227€ de la rifa, 350€ dels tiquets del sopar, uns 800€ de donacions d’empreses del poble i prop de 300€ del servei de bar durant el sopar i el ball al pavelló. “És molt important que aquest acte, que fa 20 anys que celebrem, es continuï fent”, posa en relleu Borrell. L’Associació contra el càncer a Sant Cebrià de Vallalta té previst fer noves activitats de cara a la primavera.
 

Darrera actualització: 21.11.2022 | 10:55

Imatges