Els alumnes del servei comunitari de 3r d'ESO de l'IE El Pi Gros, protagonistes de l'exposició "Ahir i Avui, fotografies històriques i actuals de Sant Cebrià de Vallalta"

Dimecres, 22 de març de 2023 a les 00:00

Ahir a la sala polivalent de l'Avinguda Maresme 33, al costat de la ràdio nova, va tenir lloc l'exposició "Ahir i Avui, fotografies històriques i actuals de Sant Cebrià de Vallalta". A l'exposició es van poder veure, a través de fotografies històriques i actuals, com ha canviat el municipi amb el pas del temps.

Les fotografies actuals les van fer els alumnes del servei comunitari de 3r d'ESO de l'Institut Escola El Pi Gros. Ahir les van anar presentant i van compartir anècdotes viscudes en els diversos escenaris fotografiats. Per la seva part, les fotografies antigues van estar cedides pel Centre d'Estudis Sant Cebrià (CESC).

Totes les fotografies quedaran exposades a la sala polivalent de la ràdio nova. En els pròxims serveis comunitaris, dels alumnes de 3r d'ESO DE l’Institut Escola El Pi Gros, s’anirà completant l'exposició amb més fotografies de més indrets del municipi.

Per la realització d'aquesta exposició es va comptar amb l’ajuda de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament i del CESC.

Darrera actualització: 22.03.2023 | 12:37

Imatges