Els més petits, protagonistes de la Fira del Mil·lenari

Dilluns, 7 de novembre de 2022 a les 00:00

Ahir diumenge 6 de novembre va tenir lloc al Parc Puigvert de Sant Cebrià de Vallalta una nova edició de la Fira del Mil·lenari. L'alcalde Albert Pla, juntament amb la regidora de promoció econòmica, Anna Basas, i el president de l'Agermanament amb Sant Cebrià de Roselló van inaugurar l'acte amb la tradicional tallada de cinta cap a les 10:30h del matí. El grup de batukada Txacum va ser la protagonista de l'inici de la Fira donant el toc musical a cop de timbal. 

Els més petits van ser els protagonistes de la Fira amb múltiples jocs, com els jocs gegants, que van poder gaudir tota la família. També amb diversos tallers, com el taller de fang, el taller de pintura i el taller de mòbils amb fulles. 

Els assistents van poder gaudir de diferents productes artesans amb un mercat artesanal amb embotits, formatges, vins, cerveses artesanes, pastissos, dolços però també bisuteria, collarets i tot tipus de productes. També van poder degustar el vermut popular i la tapa de tardor, una tapa de botifarra amb bolets deliciosa. 

 

 

Darrera actualització: 21.11.2022 | 10:55