Èxit absolut de la 1a edició del Sant Cebrià Game Fest

Dimarts, 27 de setembre de 2022 a les 00:00

Prop de 300 persones van prendre part a l’esdeveniment que va fer les delícies de grans i petits. El pavelló municipal es va convertir en una autèntica festa del videojoc, amb múltiples àrees de joc i entreteniment

Una de les activitats destacades de la Festa Major d’enguany va ser la 1a edició del Sant Cebrià Game Fest, una demanda dels joves del municipi executada des de l’Àrea de Joventut que va ser un autèntic èxit amb prop de 300 visitants, dels quals 195 inscrits que van participar en els diferents tornejos. 

Durant 10 hores, de les 12h a les 22h, el pavelló municipal es va convertir en una autèntica festa del videojoc, amb múltiples àrees de joc i entreteniment: la Zona Gaming, amb consoles PlayStation i Xbox d’última generació i simuladors de conducció; la zona Mobile, amb taules i connexió WIFI per a mòbils i la Zona Arcade amb simuladors de joc més antics.

Els assistents van poder gaudir de campionats en directe dels videojocs més populars com Fortnite, Clash Royale, FIFA o Brawl Stars, amb entrega de premis finals per cada un d’ells.

L’esdeveniment va complir amb les expectatives i va fer les delícies de grans i petits que van poder gaudir del món gamer des de ben a prop. 
 

Darrera actualització: 28.09.2022 | 14:05