Èxit d'assistència al sopar espectacle de la 1a edició del MosaicFest – Festa de la Diversitat

Dilluns, 24 de juliol de 2023 a les 00:00

Més de 200 persones van assistir al sopar, a càrrec del restaurant Ca la Fina, i a l'espectacle, amb Drag Xtrem de protagonista

La projecció de dues pel·lícules relacionades amb la diversitat, el divendres a la sala polivalent de la Zona Esportiva, va donar el tret de sortida a la 1a edició de la Festa de la Diversitat que organitza l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta.

Dissabte va ser el torn del sopar espectacle, al pavelló municipal, que va tenir un gran èxit d'assistència, amb més de 200 persones que van poder gaudir del sopar, a càrrec del restaurant Ca la Fina, i posteriorment de l'espectacle, amb Drag Xtrem de protagonista. Des de la regidoria de Diversitat es destaca la bona acollida de la Festa per part de les cebrianenques i els cebrianencs.

Tancarà aquesta 1a edició de la Festa de la Diversitat l'obra de teatre "Connexions", el proper diumenge 30 de juliol a les 19 hores al pavelló municipal. L'obra, a càrrec del grup de teatre local Sofocus, ens mostra amb sentit de l'humor com personatges molt diversos es relacionen. Hi haurà pica-pica final i el preu de l'entrada serà de 5 €.

Darrera actualització: 24.07.2023 | 12:49

Imatges