Èxit de participació a la Festa Major

Dilluns, 26 de setembre de 2022

Del 22 al 25 de setembre, Sant Cebrià va celebrar una Festa Major marcada per una gran assistència a la vintena d'actes que van tenir lloc: espectacles, concerts, torneig d'escacs, sardanes, tallers de ioga, master class de Zumba, Holy party, correfoc, Xocobici, Game Fest, cursa d'obstacles Xtremrace i jocs pels més petits, que van fer gaudir i vibrar les cebrianenques i els cebrianencs de totes les edats.

Mira el vídeo resum AQUÍ.

Amb l'actuació del famós humorista Pep Plaza, que va aplegar més de 500 persones al pavelló municipal, es va posar punt final a una Festa Major 2022 que ha estat marcada per una gran assistència a tots els actes.

El pregó, a càrrec de la Infernal de la Vallalta, i l'espectacle de màgia del mag Ramó van iniciar la festa el dijous que va durar fins diumenge al vespre, en el que han estat quatre dies amb un munt d'activitats.

Divendres al matí va ser el torn del repicament de campanes, la llançada de coets i les visites al campanar que van precedir la tradicional Missa de FM, abans de l'audició de sardanes, a càrrec de la cobla Maravella, a la plaça de l'Església. A la tarda hi va haver la projecció de la pel·lícula Lightyear, a la sala polivalent, i posteriorment el concert de Festa Major amb la Cobla Maravella va fer vibrar els assistents, unes 300 persones.

Una comitiva de l'agermanament amb Sant Cebrià de Roselló va assistir al concert de Festa Major i posteriorment va sopar amb entitats del municipi i l'alcalde Albert Pla i els regidors Jordi Marqueño, Anna Rodón i Jordi Armengol.

El dissabte al matí va començar amb el torneig d'Escacs, amb més de 20 participants i els Tallers de Ioga del Riure i el Taller de Ioga per nens i famílies que es va celebrar a l'escola bressol El Rial amb l'Elisabeth Werlen de l'entitat Vallalta Experiències. Cap al migdia, el Parc Puigvert va ser l'escenari de la master class de zumba a càrrec de la Marta de Move It i de la Festa Holy que va omplir de colors l'espai. Ja a la tarda, Trastos Band va fer ballar els més petits amb les seves famílies al pati de l'escola El Pi Gros.

Cap a les 20:30h la Infernal de la Vallalta, juntament amb els Diables d'Estrac i els Diables del Vi d'Alella, van protagonitzar el correfoc que va acabar amb un llançament de cuets espectacular des de la Plaça de l'Esglèsia. La botifarrada de Festa Major i l'espectacle de llums d'Ou Mama On Tour van tancar la nit de dissabte.

Diumenge va obrir els actes del dia la Xocobici amb una trentena de participants amb les seves famílies que van fer una petita ruta amb bicicleta d'uns 7km amb melindros amb xocolata de premi final. El camp de futbol va ser l'epicentre de les activitats pels més petits, amb l'xtremrace d'inflables que van poder gaudir petits i grans i l'espai ualabí pensat pels més petits. Centenars de famílies amb els seus fills van assistir als actes de diumenge al matí que un cop arribat al migdia van deixar el protagonisme pel Sant Cebrià Game Fest que va omplir el pavelló de múltiples videojocs fent la delícia de tots els assistents. Una activitat que va durar tot el dia, fins a les 22h que es van donar els premis als guanyadors dels diferents tornejos que es van disputar.

Darrera actualització: 28.09.2022 | 11:55