Inaugurada la plaça Margarita Muns i Casellas

Dissabte, 2 d’abril de 2022

És la primera amb nom de dona al municipi

Sant Cebrià de Vallalta ha inaugurat aquest dissabte la primera plaça amb nom de dona del municipi. Està dedicada a na Margarita Muns i Casellas, una cebrianenca que en temps de precarietat sanitària i de transport va col·laborar de forma activa i desinteressada amb el doctor Tió a posar injeccions a domicili als cebrianencs i cebrianenques que les necessitaven. Acompanyats de familiars de Margarita Muns, l'alcalde del municipi, Albert Pla; i la regidora de Cultura, Anna Rodon; han oficialitzat l'acte fent un càlid record de la Margarita per la seva generositat i dedicació als veïns i veïnes del poble.

Dels 98 noms de carrers i places que Sant Cebrià de Vallalta té, fins avui cap porta nom de dona. Amb la inauguració de la plaça Margarita Muns, l'equip de govern posa en relleu la necessitat de la igualtat i fa un primer pas per reconèixer la importància de les dones al poble. Recordem que l'acte s'havia de celebrar el passat 12 de març dins les activitats de la setmana de la dona organitzades pel consistori cebrianenc, però es va haver d'anul·lar per les condicions meteorològiques.

La plaça Margarita Muns ocupa l'espai de davant de la seu de l'Equip Bàsic d'Atenció Socials (EBAS), a l'Avinguda Maresme, 23.
 

Darrera actualització: 2.04.2022 | 16:08