Ja ha començat el Nadal a Sant Cebrià de Vallalta!

Dilluns, 12 de desembre de 2022 a les 00:00

Amb la inauguració del pessebre divendres a la tarda, i la Fira dels Encants, l’arbre dels desitjos i els tallers infantils, dissabte al matí, es va donar el tret de sortida al Nadal a Sant Cebrià de Vallalta.

Inauguració del pessebre

Divendres a la tarda el local de la ràdio nova va ser l’escenari de la inauguració del pessebre. Un pessebre realitzat per la Lena Cusachs, la Maria Fernández, la Jana Fuertes i l'Irina Mas de 3er d’ESO de l’IE El Pi Gros, durant el servei comunitari. També s’hi han exposat maquetes construïdes per gent gran de Sant Cebrià que, durant 7 anys, van anar completant el pessebre que reproduïa el poble i el seu entorn. El pessebre es pot veure tot el dia fins a mitjans de gener i estarà il·luminat en horari de tardes de 17h a 23h.

Fira dels Encants, arbre dels desitjos i tallers infantils

Dissabte al matí al lateral de l’Avinguda Maresme van tenir lloc diferents activitats: la Fira dels Encants, l’arbre dels desitjos i dos tallers infantils, “Posa Cara al tió” i un taller de cuina, que van tenir una gran acollida.

Fes-te una foto amb els 12 tions que hi ha repartits al municipi!

Desenes d’infants van poder pintar la cara als tions però l’activitat no va acabar aquí, i és que un cop pintades les cares dels 12 tions, avui s’han escampat pel municipi i ara toca buscar-los i fer-vos una foto amb ells. Podeu etiquetar la fotografia amb l’Instagram de l’Ajuntament (@aj.santcebriadevallalta) i el hashtag #posalicaraaltio. Us donem una pista, un dels tions, decorat per la regidora Anna Rodón està al Parc Puigvert...

Amb les imatges que etiqueteu farem una garlanda ben gran per decorar el pavelló la Nit de Reis. 

Arbre dels desitjos

Tres follets del bosc van rebre els més petits durant tot el matí perquè poguessin penjar els seus desitjos a l’arbre amb les boles màgiques! I és que els bons desitjos son universals i entre la màgia del Nadal i la dels follets, no dubteu que es faran realitat!

També durant tot el matí, l’AFA de l’IE El Pi Gros va organitzar una xocolatada solidària que va recaptar 203€ que es destinaran íntegrament a la Marató de TV3 per a la investigació de malalties cardiovasculars. Seguint amb el fil de la solidaritat, també hi va haver un recapte solidari d’aliments organitzat per l’Associació AVA (Aquí Veïns Ajuden). 
 

Darrera actualització: 14.12.2022 | 09:04