Ja podeu votar les 13 propostes validades dels segons Pressupostos Participatius

Divendres, 27 de maig de 2022

Es poden fer les votacions des de dilluns 30 de maig i fins el divendres 17 de juny

Des de dilluns 30 de maig i fins el divendres 17 de juny podeu votar les 3 propostes que més us agradin de les 13 validades de la segona edició dels Pressupostos Participatius de Sant Cebrià de Vallalta. Ho podeu fer a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de dilluns a divendres de 9 a 14h i els dijous a la tarda de 16h a 19h. Poden votar tots els veïns i veïnes de Sant Cebrià sense restriccions d’edat.

En la votació podreu votar fins a 3 propostes. Les paperetes que continguin més de tres vots es consideraran nul·les. Seran vots vàlids, no obstant, les paperetes que deixin sense votar alguna de les categories, sempre que en la que sí emetin vot escullin un sol projecte. Es confeccionarà un llistat de totes les propostes votades, ordenat de major a menor nombre de vots, en el qual figurarà el nom, la descripció i el cost econòmic de cada actuació proposada, un cop revisada en el sí de la comissió de gestió tècnica la validesa de tots els vots emesos.

Aquesta llista marcarà l’ordre d’execució dels projectes fins que s’esgoti la quantitat econòmica global fixada en la convocatòria del procés participatiu. En el cas que el cost de les propostes que quedin en segon lloc i posteriors excedeixin el crèdit sobrant de la primera proposta no es podran dur a terme.

 

Podeu consultar en el document adjunt les 13 propostes validades.

Darrera actualització: 27.05.2022 | 14:44