La Fira de la Maduixa torna amb força a Sant Cebrià de Vallalta

Dilluns, 2 de maig de 2022 a les 00:00

Èxit de participació a la Fira de la Maduixa de Sant Cebrià de Vallalta 2022. El diumenge radiant va animar a la gent a sortir de casa i van omplir de gom a gom l’exterior del pavelló municipal. Després de dos anys d’absència per culpa de la pandèmia, enguany els productors locals de maduixes han pogut tornar a lluir l’apreciat fruit de la Vallalta i el públic no ha faltat a la cita. El director general d’Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia del departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, Joan Gòdia, va ser l’encarregat d’inaugurar la Fira al costat dels regidors i regidores de l’Ajuntament.

La fira es va obrir a les 10h. amb una mostra de maquinària antiga i la venda de maduixes a càrrec dels productors locals. A dos quarts d’onze la colla de la Txacum va fer una cercavila. I a les 11h. hi va haver la inauguració oficial. La regidora de Promoció Econòmica, Anna Basas, va ser l’encarregada d’obrir els parlaments amb paraules d’agraïment als productors locals i totes les entitats que aquest any han acudit a la cita i han participat de la Fira. Per la seva banda, el director general, va posar en relleu la importància del comerç i producte de proximitat així com de l’esforç dels productors locals per fer front a l’augment dels costos de producció. Finalment, l’alcalde del municipi, Albert Pla, va cloure els parlaments demanant a la gent que fes de portaveu de les qualitats i excel·lències de la maduixa de la Vallalta per donar-la a conèixer encara més.

Entre les 11 i les 13h. es va fer una degustació d’una coca de maduixa gegant, de 8 metres de llargada, a dos euros el tall. Des de les 11.15h i fins les 12h. es va fer un taller de ioga familiar i a les 12h. la Colla Castellera del Maresme i Selva Marítima, Els Maduixots, van aixecar uns castells que van arrencar els aplaudiments del públic present.

Les activitats van seguir a la tarda, i de 17.30h a 18.30h hi va haver un taller de cuina infantil. De 18.30h a 19.45h es va fer un taller de ioga facial. Durant tot el dia hi va haver jocs gegants per a totes les persones que van visitar la Fira. 

Podeu veure més imatges de la Fira d'enguany aquí: https://www.facebook.com/santcebria

Darrera actualització: 02.05.2022 | 10:08